08 / 05 / 2024

Kale'de metrekaresi 7 bin liradan başlıyor!

Kale'de metrekaresi 7 bin liradan başlıyor!

Kasım ayında resmi satışları başlatılan Avrupa Konutları Kale projesi, Topkapı'da, E5 Otoyolu'nun hemen bitişiğinde yükseliyor. Artaş Grubu'nun yeni projesinde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.



Artaş Grubu'nun uzun zamandır beklenen projesi Avrupa Konutları Kale, Kasım ayının başında satışa çıkarıldı. Yoğun bir ön satış dönemi geçirilen projede 5 bin 200 ön talep toplanarak, ulaşılması güç bir başarıya imza atıldı, İstanbul'un merkezi noktası Topkapı'da, E5 Otoyolu'nun bitişiğinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale, toplamda 650 milyon TL'lik yatıran bedeline sahip. Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Kasım ayında lanse ettikleri Avrupa Konutları Kale projelerindeki 599 daireye gelen 5 bin 200 ön talebin kendileri için markalarına ve sektöre olan inancın önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti. Çetinsaya, projelerini satışa sundukları ilk bir hafta içinde 400 konutun satışını tamamladıklarını da sözlerine ekledi.


Denize nazır bir noktada


İstanbul'un Topkapı'sında, denize nazır bir noktada yükselen projede yapım çalışmaları son sürat devam ediyor, inşa çalışmalarının başladığı projede teslimlerin ise Temmuz 2016'da yapılması planlanıyor. 

"Her Şeyin Başladığı Nokta" sloganıyla lanse edilen proje, 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofisten meydana geliyor. 37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale'de, konut bloklarına 88 bin 700 metrekare, ticari alanlara ise 21 bin 300 metrekare ayrıldı. 


1+1'den 4+1'e bol seçenek 


Lansman dönemine özel metrekare fiyatlarının 7 bin TL'den başlatıldığı Avrupa Konutları Kale'de l+l'den 4+1'e kadar geniş daire seçenekleri mevcut. Projede daire büyüklükleri ise 77 ila 210 metrekare arasında değişiyor. Avrupa Konutları Kale sakinlerini bekleyen sosyal olanaklar arasında; fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuz ve açık spor alanları ile konutlara ait 1.350 araçlık kapalı otopark ve 30 adet cadde üzeri mağaza yer alıyor. 


Posta Emlak


Geri Dön