16 / 04 / 2024

Kalekent 2. Etap satış fiyatları!

Kalekent 2. Etap satış fiyatları!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Toplam 1.420 adet daire ve 32 adet ticari birimden oluşan proje Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul İş Ortaklığıyla yükseliyor. Kalekent 2. Etap satış fiyatları 310 bin TL'den başlıyor.



33 blok şeklinde tasarlanan proje 1. etabı hemen teslim ediliyor. Proje toplam 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 

 

Kalekent daire planları

1. etabında 820 adet, 2. etabında ise 650 adet daire bulunan projede toplam 1.420 adet daire ve 32 adet ticari birim yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Kalekent 2. Etap nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul İş Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

 

Gül İnşaat Kalekent 2. Etap sosyal alanları

Ortak seçenekleri içerisinde projede tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, fitness center, yapay adalar, seyir terasları, su basamakları, açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı ve sauna yer alıyor. 

 

Kalekent 2. Etap satış fiyatları!

Fiyatların 310 bin TL'den başladığı projede 1. etabı hemen teslim edilirken,  2. etap teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede ödemelere göre 12 ay 0 faiz uygulanıyor.

 

Kalekent Beylikdüzü adres 

Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul

 

Kalekent Rezidans iletişim

 

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön