29 / 03 / 2024

Kalekent Evleri ne zaman teslim?

Kalekent Evleri ne zaman teslim?

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Projede daireler 240 bin TL'den başlıyor. Peki Kalekent Evleri ne zaman teslim?



Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde, Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 

 

Kalekent projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 

 

Sosyal alanları arasında projede seyir terasları, Türk hamamı, sauna, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, su basamakları, fitness center bulunuyor.

 

Ödeme planına göre yüzde 1 peşinat ya da 48 ay 0 faiz sistemi uygulanan projede satılık dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

 

Kalekent Evleri ne zaman teslim?

1. etap daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında yapılması planlanan projede 2. etaptakiler ise 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 

 

 

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön