23 / 04 / 2024

Kalekent Evleri satış fiyatları!

Kalekent Evleri satış fiyatları!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kalekent Evleri satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor.



Sosyal alanları arasında projede seyir terasları, Türk hamamı, sauna, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, su basamakları, fitness center bulunuyor.

 

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

 

1. etap daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında yapılması planlanan projede 2. etap dairelerin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 

 

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçirilen proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor.

 

Kalekent Evleri satış fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ya da 48 ay 0 faiz ile taksitlendirme uygulanıyor.

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön