23 / 04 / 2024

Kalekent projesinde prim vaadi yüzde 50'i geçti!

Kalekent projesinde prim vaadi yüzde 50'i geçti!

Gül inşaat ve Liv Yapı ve 3S Kale'nin Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Kalekent, 2 ayda % 10 prim yaptı. Metin Gül, yatırımcıya en az % 50 prim vaat ettiklerini, bunun daha da üzerine çıkacaklarını iddia etti...



METİN Gül, Beylikdüzü'nde rekabetin yoğunlaştığını belirterek, "Burası A sınıfına doğru ilerliyor. Sahil kesiminde projeler hızlı satılıyor. Beylikdüzü'nde elimizde 1.500 dairelik stok vardı. Son 6 ayda çok hızlı bir satış yakaladık ve elimizde 100 daire kaldı" dedi. 


Kalekent'te 'prim' vaadi % 50'yi geçti. Gül inşaat ve Liv Yapı ve 3S Kale'nin Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Kalekent, 2 ayda % 10 prim yaptı. Metin Gül, yatırımcıya en az % 50 prim vaat ettiklerini, bunun daha da üzerine çıkacaklarını iddia etti Gül İnşaat ve Liv Yapı, 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'te, lansmandan bu yana geçen iki aylık sürede yüzde 30 satış yapılırken, prim oranı da yüzde 10'u buldu. 


Metrekare fiyatı 2 bin 500 lira olan projede fiyatlar 2 bin 900 lira seviyesine geldi. Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, "Daireleri 2015 yılında her şeyiyle tamamlayarak sahiplerine teslim ederken yatırımcıya en az yüzde 50 prim kazandıracağımızı iddia ediyorduk ancak şimdi yüzde 50'nin de üzerine çıkacak gibi gidiyor" diye konuştu. 


Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, proje kapsamında 2 bin metrekarelik alana satış ofisini inşa ettiklerini belirterek, şunları söyledi: Satış ofisi de açıldı "İstanbul'un en büyük satış ofislerinden birini inşa ettik. 


2+1 ve 3+1 örnek dairelerimizi de satış ofisimizin alt katında konumlandırdık. Çocuklu aile ziyaretleri için satış ofisinin alt katında bir çocuk oyun alanı yaptık. Satışlarımızın yarısını maketsiz ve satış ofisi olmadan yapmıştık, satış ofisiyle birlikte satışların daha da artacağını düşünüyoruz. Yabancılardan da ilgi görüyoruz. Hem yerli hem yabancı müşteri tarafından ilgi bu hızla devam ederse 2014 yılının son aylarına doğru tüm dairelerin satışını gerçekleştirmeyi ön görüyoruz." Arazi sahibi 3S Kale'nin Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Alp Gürün ise Kale markasının projenin hızlı satışında etkili olduğunu söyledi. Mevlüt Alp Gürün, Kale'nin çeşitli arsa stokları olduğunu da belirterek, bu arsalarda yeni projeler de geliştirilebileceğini sözlerine ekledi. 


Vatan Gazetesi 


Geri Dön