28 / 03 / 2024

Kalekim bayi çalışanlarına yatırım yapıyor

Kalekim bayi çalışanlarına yatırım yapıyor

Kalekim, gelenekselleşen bayi çalışanları toplantısını Side Silence Beach Resort Otel'de gerçekleştirdi.



Toplantıda bayi çalışanları için kurduğu KaleTim Kulübü'ndeki yeni projeleri tanıtan Kalekim için odak nokta iş dünyasında farklılık yaratmanın en önemli unsurları arasında yer alan eğitimdi
 
 
Yapı kimyasalları sektöründe Kalekim, boyada Kalecolor, dekoratif dış cephe sıvada Kaleterasit, dış cephe mantolamada Mavi Kale markalarıyla hizmet veren yapı sektörünün lider firması Kalekim, Side'deki Silence Beach Resort Otel'de bayi çalışanlarını ağırladı. 12-15 Mart tarihleri arasında gerçekleşen toplantıda Kalekim'in kendileri için özel olarak hayata geçirdiği yeni projeler hakkında bilgi alan bayi çalışanları düzenlenen turnuva ve eğlencelerle stres attı. Kalekim Satış & Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ferruh Gülhan ve yöneticilerin de katıldığı Kalekim Bayi Çalışanları Toplantısı, eğlenceli ve hareketli saatlerin yaşandığı gala yemeğiyle son buldu.
 
 
Eğitim şart
Toplantıda Türkiye'nin dört bir yanından gelen 500 bayi çalışanı Kalekim'in ürünleriyle tanışırken aynı zamanda sektördeki gelişmelerle ilgili bilgi aldı. Katılımcıların KaleTim'in yeni projeleriyle tanıştığı toplantıda, eğitimlerin önemi vurgulandı.
İş dünyasının dinmeyen kalifiye eleman sancısının bir numaralı ilacı olarak görülen mesleki eğitimler vermeye 4 yıl önce başlayan Kalekim, bu konuda sektöründe öncü olmayı sürdürüyor. Sektöründeki kalifiye eleman sorununun ortadan kalkmasına katkıda bulunmayı hedefleyen Kaletim eğitimlerine bugüne kadar 2.500 bayi çalışanı katıldı. Eğitimlerin ardından ürün ve uygulama bilgileri artan bayi çalışanları, müşteri buluşmalarında daha donanımlı hale gelirken satış performansları da arttı.
 
Günümüz iş dünyasında çalışanlarına yatırım yapan şirketlerin kazandığını belirten Satış & Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ferruh Gülhan, toplantıda yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
 "Şirketler, kaliteli ürün ve hizmet sunmak, değişime açık olmak ve yaratıcı olabilmek için çalışanlarının gelişimini; çalışanlar ise kariyer hedeflerini gerçekleştirmek için bireysel gelişimlerini öncelikli ve daimi tutmak zorunda. KaleTim'in gerçekleştirdiği eğitimlerin temel amacı da bayi çalışanlarımızın kişisel gelişimlerini artırarak satış performanslarının artmasına ve başarıya ulaşmasına katkıda bulunmak."
 
 
Bayi çalışanlarına özel portal
Farklı projelerle bayi çalışanlarının ihtiyaçlarına yanıt vermek isteyen Kalekim, yeni projelerinden biri olan www.kaletim.com portalı ile üyelerin hem kendi aralarında hem da Kalekim ile interaktif haberleşmelerine olanak sağlıyor.
www.kaletim.com, tüm üyelerin kişisel bilgilerini ve değişiklikleri güncelleyebildikleri, haber ve duyuruları görebilecekleri, bilgi sorularıyla yarışarak puan kazanabilecekleri, çalışanlara özel hazırlanmış bilgi dokümanları, eğitim videolarını izleyebilecekleri, diğer üyelerle mesajlaşabilecekleri facebook benzeri bir portal.
Daha önce yaptıkları satışlardan puan toplayan Kaletim üyeleri artık hem portaldeki faaliyetlerinden hem yaptıkları satışlardan hem de aldıkları eğitimlerden puan kazanabilecek. Kazandıkları puanlar karşılığında hediyelerle ödüllendirilen üyeler,  www.kaleti.com sitesi üzerinden katıldıkları `Bil-Kazan' yarışmasıyla bilgilerini sınarken, bildikleri sorular karşılığında puanlarını artırıyor.
Eğitimlerin ve portalın yanı sıra KaleTim Kulübü'nün üye çalışanları için sunduğu diğer fırsatlar da oldukça ilgi çekici. Anlık düzenlenecek kampanyalarla sürpriz fırsatlar yakalayan KaleTim üyeleri, soru ve talepleri için 444 52 53 Kaletim iletişim hattından haftaiçi her gün hizmet alıyor. KaleTim Kulübü'nün tüm üyeleri kazalara karşı Kalekim tarafından Ferdi Kaza Sigortası ile sigortalanıyor.
 

Geri Dön