25 / 04 / 2024

Kalekim, Garantili Usta Sistemi'ne başlıyor!

Kalekim, Garantili Usta Sistemi'ne başlıyor!

Yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren Kalekim, hayata geçirdiği 'Garantili Usta Sistemi' ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor...



Yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren Kalekim, hayata geçirdiği 'Garantili Usta Sistemi' ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor. 


Kalekim, yapı sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak ve ustaların mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla 2001 yılında kurduğu, bugün üye sayısı 55 bine yaklaşan Kalekim Usta Kulübü kapsamında gerçekleştirdiği projelerle sektöre önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor. 'Garantili Usta Sistemi'ni devreye sokan Kalekim, 2500 ustasına iş garantisi veriyor. Bu sistem kapsamında usta çağıran müşterilere, uygulama ve hasar garantisini de veriliyor. 


Kendi ürünlerine 10 yıl, ustalık uygulamasına da 2 yıl garanti veren Kalekim, müşterilerinin memnuniyetsizliği durumunda uygulama hatasını veya hasarı gideriyor. 'Seramik Uyum Kursu' mezunu ustaları eğitim kursundan geçiren ve ustalık belgesi veren Kalekim, müşterilerin ustalara ulaşımını da kolaylaştırmak için çağn merkezi ve online hizmet başvuru sistemini de devreye soktu. 

Garantiüusta.com veya çağrı merkezi üzerinden yapılan talep üzerine en yakın, iş durumu müsait olan ve en yüksek müşteri memnuniyeti puanına sahip 3 Garantili Usta'nın iletişim bilgileri sistem tarafından otomatik olarak müşteriye bildiriliyor. Müşterilerin bilgileri de aynı şekilde önerilen ustalara SMS ve e-posta aracılığıyla gönderiliyor. 


Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, kasım ayı ile birlikte sistemin faaliyete geçtiğini ve hedefin Türkiye'nin tamamında 5000 usta ile hizmet vermek olduğunu söyledi. Aktaş, 'Doğru ürün, 'doğru çözüm', 'doğru uygulama' prensibiyle hayata geçirdikleri proje ile aym zamanda tüketici şikayetinin de azalmasını sağlayacaklarım kaydetti. 


Kadınlar sistemi güvenle kullanıyor Kalekim Genel Müdürü Altuğ Aktaş, Garantili Usta sisteminin kadın tüketicilerin de ilgisini çektiğini belirterek, "Çünkü bu sistem sayesinde kadınlar; kendilerim uzak hissettikleri inşaat-yapı malzemeleri ve tadilat konusunda, kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan rahatlıkla nitelikli ustalarımıza ulaşabiliyor. Önerilen Garantili Usta'yı kendisinin seçmesinin verdiği güveni de hisseden kadın tüketicilerin, Kalekim'in tüm ürün ve uygulamaları garanti altına alınmasıyla hayatı kolaylaştırıyor" diye konuştu. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön