19 / 04 / 2024

Kalekim GYPSASTAR ile seramik kaplamasının lideri!

Kalekim GYPSASTAR ile seramik kaplamasının lideri!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim; boya, izolasyon uygulamaları ve seramik kaplanması öncesi yüzey hazırlığında kullanılan en uygun teknik çözümü ‘GYPSASTAR’ astar ile sunuyor.



Yapı sektöründe 43. yılını kutlayan Kalekim, geliştirdiği ürünlerle tüketici ve profesyonellerin hayatını kolaylaştırarak, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Kalekim’in, seramik kaplanması öncesi yüzey hazırlığında, izolasyon ve boya gibi uygulamalardan önce kullanılması için geliştirdiği sentetik reçine emülsiyonu esaslı astarı ‘GYPSASTAR’, yapı kimyasalları sektöründe önemli bir ihtiyacı karşılıyor. 


Yüzeylerin gözenekliliği ve emiciliğini azaltan ‘GYPSASTAR’, çimento ve alçı esaslı sıva ve benzeri ürünler için uzun çalışabilme süresi sağlıyor. Büzülmeden kaynaklanan çatlamaları engelleyen ürün; esnek, kompakt ve parlak bir film oluşturuyor. 


Suyun yüzey tarafından aşırı hızlı bir şekilde emilmesini engelleyen ‘GYPSASTAR’, alçı panel, alçı sıva ve beton yüzeylerde, fırça ve rulo ile kolaylıkla uygulanabiliyor. 


Geri Dön