25 / 04 / 2024

Kalekim, İstanbul Yapı Fuarı'nda teknik çözümlerini anlattı

Kalekim, İstanbul Yapı Fuarı'nda teknik çözümlerini anlattı

Yapı Kimyasalları Sektörü'nün lider firması Kalekim, Uluslararası Yapı 2010 İstanbul Fuarı'nda teknik çözümlerini ziyaretçilere sundu



Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde 5 – 9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda, Kalekim Teknik Çözümleri ustalara, profesyonellere ve ziyaretçilere uygulamalarla tanıtıldı.

Yapı Kimyasalları Sektörü'nün lider firması Kalekim A.Ş.; Kalekim, Kale ve Blue'Safe Mavi Kale markalarıyla üç ayrı standla fuarda yerini alırken, fuar alanı dışındaki Kalekim Uygulama Merkezi standında teknik çözümlerini ziyaretçilere tanıttı.

Bu yıl 33.'sü düzenlenen Yapı Fuarı İstanbul 2010, yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren yapı malzemeleri fuarı olma özelliği taşıyor. Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarı, yurtiçi ve yurtdışından on binlerce ziyaretçi ve yüzlerce firmanın katılımıyla, Türkiye ve bölgesinin en büyük ve en önemli fuarlarından biri konumunda.

Kalekim Teknik Çözümler Sunar

Seramik Yapıştırıcıları ve Derz Dolgularına adını veren, sektörün jenerik markası Kalekim, 3. Hall 3430 nolu standında “Kalekim Teknik Çözümler Sunar” konsepti ile ziyaretçilerini karşıladı. Seramik Uygulama Çözümleri, Su İzolasyon Çözümleri ve Endüstriyel Zemin Çözümleri gibi Teknik Çözümleri'nin yanısıra FugaSim ve Kalekim Tozumaz gibi yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Standın tasarımından görsellerin sunumuna kadar her açıdan Kalekim'in teknik çözümler sunan bakış açısının ön plana çıkarıldığı fuarda, ziyaretçilere görsel bir çözüm şöleni sunuldu. Kalekim yapıştırıcılarıyla bezenmiş ve ziyaretçiyi daha ilk bakışta şaşırtarak şölene davet eden ultra modern bir kale görünümünde tasarlanan Kalekim standı, dar ve geniş mekanlar ile koyu ve açık renklerin zıt formlarında sergilenirken ziyaretçiyi kendine yakınlaştırıyor. Çevreye duyarlılığın, “Yeşile Dost” konsepti ile vurgulandığı stand, çevre dostu yapıların gerekliliğine gönderme yapıyor.

Kale Grubu'nun kurumsal kimlik yenileme çalışmaları çerçevesinde yeni logo ve sloganı ile ilk kez Yapı Fuarı İstanbul 2010'da sektörün karşısına çıkan Kalekim, “Daima En İyi” gerçeğini ziyaretçileri ile paylaştı.

Kalekim standında tanıtılan ürünler arasında, tozumama özelliği ile ustaya sağlıklı uygulama ve son kullanıcıya daha temiz çevre sağlayan yenilikçi ürün Kalekim Tozumaz da yer aldı. Silikon katkılı, küf ve mantar oluşumunu önleyen yüksek performanslı derz dolgu malzemesi UltraFuga… Altın, gümüş ve bakır simin metalik, parlak ışıltısı ile mekânlara fark katan, dekoratif, hijyenik, kolay temizlenebilen derz dolgu malzemesi FugaSim ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Kimyasal dayanımı ve hijyen standardı yüksek mekanlar yaratmak için geliştirilen Endüstriyel Zemin Çözümü AntiAsit ve EpoTech+ başta olmak üzere pek çok ürün ziyaretçilere tanıtıldı.

Kale Renkahenk konsepti ile fuarda

İç ve dış cephe boyalarını Kalecolor, dekoratif dış cephe sıvalarını ise Kaleterasit markası ile bugüne kadar sektörün hizmetine sunan Kalekim A.Ş.; her iki ürün grubunu Kale markası ile sektörün hizmetine sunuyor. Yeni ambalajlarını ilk kez görücüye çıkaracak olan boya ve sıva ürünlerinin yeni markası Kale, Yapı Fuarı'nda standı boyaların renk harmonisiyle bezenerek “Renkahenk” konsepti ile tasarlandı. Ziyaretçilerin standı gezerken, Kale'nin kendilerine vaat ettiği renkahenk dünyanın dokularıyla büyülü bir atmosferde yolculuğa çıkmaları hedeflendi.

Kale standı, boyaların renk harmonisiyle bezenerek “Renkahenk” konsepti ile tasarlandı. Ziyaretçiler standı gezerken, Kale'nin kendilerine vaat ettiği renkahenk dünyanın dokularıyla büyülü bir atmosferde yolculuk yaptılar.

Fuarda 3. Hall 3332 nolu standa ziyaretçilerini ağırlayan boya ve sıvada güvenin adresi Kale, ziyaretçilerini renklerin ve dokuların harmonisi ile karşıladı. Kale standında yeni ambalaj görsellerinin yanısıra iç ve dış cepheler için hazırlanan yeni renk kartelaları ziyaretçilerle paylaşıldı.

İçeriğinde bulunan cam parçacıkları sayesinde uygulandığı mekânlara ışıltılı, parlak bir görünüm kazandıran Camsıva; küf, mantar ve yosun oluşumunu önleyen, suya dayanıklı, silikon katkılı, yüksek silinebilirlik ve üstün örtme gücüne sahip su bazlı boya Kalia Mat'ın yanında silikon katkısı ve yeniliklerle tüketicilere sunulan Joker Plus Serisi başta olmak üzere birçok ürün profesyonellere tanıtıldı.

Blue'Safe Mavi Kale

Dış Cephe Mantolama Sistemlerinin lider markası Blue'Safe Mavi Kale 3230 no'lu standında ziyaretçilerini ağırladı. Dış cephe ısı yalıtım ürünleri ve sektördeki gelişmeler hakkında ziyaretçilere bilgi verildi. “Bazı Maviler Daha Mavidir” konsepti tasarımı yapılan stand “Türkiye'yi Mantoluyoruz” maketleri ile ziyaretçilerin ilgisini çekti. 

Kalekim Teknik Çözümleri Uygulamalarla Tanıtıldı

Fuarın açık alanda bulunan, 11201 nolu “Kalekim Uygulama Merkezi” standında, her saat başı Kalekim Teknik Çözümleri uygulamalarla ziyaretçilere anlatıldı. Özellikle ustaları, profesyonelleri ve son kullanıcıları bilgilendirmeyi amaçlayan uygulama gösterileri fuar süresince saat 12:00'da başlayıp, saat başı olmak üzere 18:00'e kadar devam etti.

Seramik üzerine seramik uygulama; Alçı, alçı panel yüzeyler üzerine seramik uygulama; Boyalı yüzeyler üzerine seramik uygulama gibi seramik uygulama çözümleri ziyaretçilere uygulamalarla tanıtıldı. Dış cephelerde granit seramik ve Kalesinterfleks gibi büyük ebatlı kaplama malzemelerinin uygulama çözümlerinin de tanıtımı yapıldı.

Balkon, teras gibi üzerinde gezilebilen yüzeyler ile havuz gibi ıslak mekanlar için su izolasyon uygulamaları tanıtıldı. Ayrıca temel, perde duvar gibi yüzeylere negatif ve pozitif yönden su izolasyonu uygulamalı olarak sunuldu.

Diğer yandan dış cephe mantolama sistemleri, dekoratif efekt boya ve Camsıva uygulamaları ziyaretçilerin beğeniyle izlediği sunumlar arasında yer aldı.


Geri Dön