16 / 04 / 2024

Kalekim, Yapı Fuarı’na katılıyor!

Kalekim, Yapı Fuarı’na katılıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, sektörde ilklere imza attığı en yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturuyor.



Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Yapı kimyasalları alanında Türkiye ve bölgesinde birinci, Avrupa’da 5’inci sıraya yerleşen Kalekim olarak, sadece ürün değil çözüm üretiyoruz. Yenilikçi ürün projelerimizi sürdürürken, ısı ve su yalıtımında büyümeyi hedefliyoruz” dedi. 


“Daima en iyi” sloganı ile sektöre kazandırdığı ürünlerle, tüketicilere ve sektör profesyonellerine her alanda çözümler sunmaya devam eden Kalekim; 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, en yeni ürünlerini “Kalekim”, “Kale” ve “Mavi Kale” markalarının yer aldığı 2 ayrı stantta, katılımcılarla buluşturuyor.  Yapı sektöründe 41. yılını kutlayan Kalekim, ürün gamında yer alan yenilikçi ürünlerini “teknik çözüm” konsepti ile kullanıcılara sunuyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuar boyunca saat 12.00’den itibaren saat başı canlı uygulamaların yapıldığı Kalekim stantlarında, katılımcılara çözüm ve ürün tanıtımları yapılıyor. 


Kalekim standında ustalardan şov

Sektörün önemli bir ihtiyacını karşılayan ve ilk olarak Kalekim tarafından geliştirilen modern yapıların yeni trendi Betonart’ın yanı sıra, kullanıma hazır seramik uygulamaları Supertech-Fugatec ile su yalıtım ve tasarruf ürünü Elasticool, fuarda Rus ustaların da aralarında bulunduğu ustaların uygulama gösterisiyle sunuluyor. Günde 5 uygulama yapılmasının planlandığı Kalekim standında, birçok ürünü bir arada kullanarak şov yapan yetenekli ustalar, gerçekleştirdikleri dekoratif desenlerle fuara renk katıyor. 


2014’te yüzde 30’a yakın büyümeyi hedefliyoruz

Kalekim olarak, her zaman kullanıcı ve profesyonellere teknik çözümler sunduklarını vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Yapı kimyasalları alanında üretim ve satış kapasitesiyle Türkiye ve bölgesinde birinci, Avrupa’da 5’inci sıraya yerleşen Kalekim’de, büyüme planlarımızın merkezine ısı ve su yalıtımını koyduk. Faaliyet gösterdiğimiz iş kollarında lider ve yenilikçi çizgimizden ayrılmadan ürün gamımızı, sektördeki trendleri ve tüketici ihtiyaçlarını gözeterek yeni ürünler ile genişletiyoruz. Bugün 65’in üzerinde ülkeye ürünlerini sunan Kalekim olarak, 2014 yılında yüzde 30’a yakın büyümeyi hedefliyoruz” dedi.  



Geri Dön