28 / 03 / 2024

Kalekim, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıtacak!

Kalekim, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıtacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 24 - 28 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen 36. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, sektörde ilklere imza attığı yeni ürünlerini ziyaretçileriyle paylaşıyor...



“Daima en iyi” sloganı ile sektöre kazandırdığı ürünlerle, tüketicilere ve sektör profesyonellerine her alanda çözümler sunmaya devam eden Kalekim, Uluslararası Yapı Fuarı’nda, ürünlerini “Kalekim”, “Kale” ve “Mavi Kale” markalarıyla 3 ayrı stantta sergiliyor.


Yapı sektöründe 40. yılını kutlayan Kalekim, ürün gamında yer alan yenilikçi ürünlerini “Çözüm” konsepti ile kullanıcılara anlatıyor. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuar boyunca saat 12.00’den itibaren saat başı canlı uygulamaların yapıldığı Kalekim stantlarında, katılımcılara çözüm ve ürün tanıtımları yapılıyor.


Domanton ustaları fuarda

Sektörün önemli bir ihtiyacını karşılayan ve ilk olarak Kalekim tarafından geliştirilen yenilikçi ürün Betonart, fuarda Rus sıva ustalarının uygulamasıyla sunuluyor. Günde 7-8 uygulamanın planlandığı Kale Boya standında da birçok ürün bir arada kullanılarak dekoratif ve farklı desenler oluşturuluyor.


Kalekim’in yenilikçi ürünleri Yapı Fuarı’nda görücüye çıkıyor


Her yerde Tecnica!

En iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını zeminde de Tecnica ile sürdürüyor. İlk kez 2013 Yapı Fuarı’nda lansmanı yapılan zemin kaplama çözümleri Tecnica, Kalekim güvencesiyle 2013 yılında pazara sunulacak.


Elasticool zorlu iklim koşullarının garantisi

Türkiye’de bir ilk olan Elasticool ile su yalıtımı yaparak elektrik fatura bedelini azaltmak mümkün. Üstelik uzun ömürlü ve etkin Elasticool, kolayca uygulanabiliyor. Zorlu iklim koşullarında uzun yıllar boyunca ilk günkü performansından hiçbir şey kaybetmeyen Elasticool, 10 yıl Kalekim garantisiyle sunuluyor.


Ultralastic’le su yalıtımında hızlı ve mükemmel çözüm

“Bir su yalıtım malzemesinde her şeyi bir arada istiyorum” diyen mükemmelliyetçi kullanıcılar Ultralastic’ten vazgeçemeyecekler. Hem zorlu koşullara hem de yaşlanmaya karşı dayanıklı ve çok yüksek bir performansa sahip Ultralastic’in, temel altından, eski seramik ya da bitümlü kaplamalar üzerine varıncaya kadar çok geniş bir kullanım alanı var. Üstelik uygulanmasından sadece 2 saat sonra yağmura dayanım kazanması, 3 saat sonra üzerinde gezilebilmesi ve kaplama işlemine başlanabilmesi sayesinde hızına yetişilmeyen Ultralastic, işçilikten tasarruf sağlıyor.


Yenilikçi ürün: Ultratech – Praticer


Seramik uygulamaları ürün grubunda C2FTE S2 sınıfı çimento esaslı, 3 saat içinde ekstra hızlı priz alarak derz dolgu işlemine imkan sağlayan yapıştırma harcı Ultratech, kullanıma hazır olmasından dolayı pratik ve temiz çalışma imkânı sunan akrilik esaslı sprey yapıştırıcı Praticer, fuarda sergilenen yenilikçi ürünler arasında yer alıyor.


Mantostone, kusursuz mantolama için özel olarak geliştirildi

Taşyünü Levhası Hafif Yapıştırma ve Sıva Harcı olan Mantostone, yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Mantostone; sahip olduğu metrekarede 6 kg tüketim değeriyle, standart yapıştırıcı ve sıva tüketimi olan 10 kg/metrekareye göre yüzde 40 daha az yapıştırıcı ve sıva harcı kullanma imkânı sunuyor. Taşyünü Isı Yalıtım Levhası ile yapılan standart mantolamanın ağırlığı metrekarede 17,5 kg’lara çıkarken, Mantostone, bu ağırlığı metrekarede 13,1 kg’a çekip, yüzde 25 daha hafif uygulama sunuyor.


Bu yıl pazara sunulan Mantostone’un standart yapıştırıcı ve sıvalara göre çok daha kolay ve hızlı uygulama kolaylığı sayesinde taşyünü levhalar ile daha sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü mantolama yapılıyor.


Türkiye’de Taşyünü’ne garanti veren ilk firma: Kalekim

Kale Mantolama Sistemleri, EPS ve Taşyünü’ne 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunarak binalarınızı koruyor. Bu sayede, Kale Mantolama Sistemleri ile uygulama esnasındaki olası yangın, infilak, fırtına gibi hasarlar ve üçüncü şahıslara verilecek zararlara karşı da güvence sağlanıyor. Kalekim, “Uygulama süresine ilave olarak 2 yıl kullanım” sürecini kapsayan sigorta ile ayrıca uygulama sonrası hatalı çizim, malzeme, montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelecek hasarlara karşı da güvence sunuyor.


Blue’Safe Mavi Kale’den dünyada ilk kez 10 yıl garanti

Blue’Safe Mavi Kale, dış cephe ısı yalıtımı paket sistemi ürünlerine 10 yıl, uygulama çalışmalarına ise 2 yıl garanti veren dünyadaki ilk marka. Ürünlerine duyduğu güvenin bir göstergesi olarak garanti sistemini geliştiren Blue’Safe Mavi Kale, sektöre bu konuda da liderlik ediyor. 


Camsıva, renkli ışıltılar ile mekanlara hayat katıyor

Yeni ürün geliştirme sürecinde sektörde fark yaratan ve yenilikçi projeleriyle öne çıkan Kale Boya, inşaat sektörüne yönelik ürün gamında, ağırlık olarak su bazlı iç ve dış cephe boyalarına yer veriyor. Kale Boya ayrıca macun ve astarlardan oluşan dekoratif sıvalar, yüzey hazırlık malzemeleri, binlerce renk imkanı sunan renklendirme sistemi ve sentetik esaslı boya ve ahşap ürünleri ile farklı ihtiyaçlara kapsamlı çözüm sunuyor. Türkiye’de ilk ve tek olarak Kale Boya tarafından geliştirilen Camsıva ve Betonart bu projelere en güzel örnekler arasında yer alıyor. Geri dönüşümden elde edilen cam parçacıkları ihtiva eden, iç ve dış mekânlarda uygulanabilen son derece dekoratif, hazır renkli bir sıva olan Camsıva; yurtiçinde ofis, restoran, otel, eğlence mekânları gibi farklı kullanım alanlarının yanı sıra, ışıltılı görüntüsü ile yurtdışında da çeşitli projelerde tercih ediliyor.


Betonart ile yapılar özüne dönüyor

Betonart, sektörün önemli bir ihtiyacını karşılayan ve yine ilk olarak Kale Boya tarafından geliştirilen yenilikçi bir ürün. Betonart sayesinde duvarlardaki brüt beton görünümü kullanıma hazır, akrilik yapıdaki bir ürünle sağlanabiliyor. Çimento içermediği için uygulama sırasında ve sonrasında da tozuma gibi bir problem oluşturmuyor, uzun yıllar sağlıklı bir kullanım imkânı sunuyor.



Mekanlarda farklılık arayanların ilk adresi Kalekim

Kalekim; seramik uygulamalarından su yalıtım malzemelerine, boya-sıva’dan dış cephe ısı yalıtım sistemlerine uzanan geniş yelpazede “en iyi ürün, en iyi çözüm, en iyi uygulama” sloganından hareketle sektördeki liderliğini pekiştiriyor. Kalekim’in sahip olduğu farklı üretim tesislerinde üretilen tüm ürünler kalite standartları gereği belgelendiriliyor. Mekânlarda farklılık arayan nihai tüketici, usta veya mimardan oluşan tüm hedef kitlesinin ilk adresi olma yolunda yeni ürün çalışmalarını sürdüren Kalekim, enerji verimliliği kapsamında da binaların iç ve dış cephe

uygulamalarında olumlu etki yaratacak yenilikçi ürün projelerine de devam ediyor.


Geri Dön