19 / 04 / 2024

Kalekim’den zeminler için en ideal çözüm: Tecnica 242 SL!

Kalekim’den zeminler için en ideal çözüm: Tecnica 242 SL!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’ ile her türlü zemin için estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.



Kalekim, köklü Ar-Ge tecrübesi ile zemin sistemlerine getirdiği yeniliklerle; yaratıcı, ekonomik, estetik, güvenli ve uzun ömürlü uygulamalar sunmaya devam ediyor. Kalekim’in yeni ürünlerinden ‘Tecnica 242 SL’, ürün kalitesi ve uzun yıllar koruduğu performansı ile bütünsel zemin sistemi çözümlerinde fark yaratıyor.


Her türlü zeminde Tecnica 242 SL

Çok geniş bir kullanım alanı olan ‘Tecnica 242 SL’; beton ve çimentolu şap yüzeyler, depolama ve montaj alanları, bakım atölyeleri, garaj ve yükleme rampaları gibi normal-orta ve ağır yüke maruz yüzeyler, çok katlı ve yeraltı otoparkları ve bakım hangarları, içecek ve gıda endüstrisi, alışveriş merkezi ve süpermarketler, sergi, fuar alanları ve showroomlar’da kullanılıyor.


Kendiliğinden yayılıp düzleşen zemin kaplama

Aynı zamanda mekanik dayanımı yüksek, kimyasal dayanımına sahip, parlak yüzey bitişli ‘Tecnica 242 SL’ epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, kendiliğinden yayılıp düzleşen kaplama malzemesi olarak öne çıkıyor.


Çevreye duyarlı ürün

Solventsiz olmasından dolayı çevreye duyarlılığından ödün vermeyen ürün ailesiyle, üretim ve yaşam alanlarında sürdürülebilirliğe katkıda bulunan Kalekim, ‘Tecnica 242 SL’ ile birlikte sunduğu profesyonel teknik destek ve servis hizmetleriyle de her aşamada mükemmelliği hedefliyor.


Geri Dön