18 / 04 / 2024

Kalekim'le evler garantili ustalara emanet!

Kalekim'le evler garantili ustalara emanet!

Kalekim 6 yıldan beri Usta Kulübü seminerine katılanlara MEB'den onaylı sertifika veriyor



"Tanıdık Usta Önerme Sistemi" kapsamında Türkiye çapında, Kalekim'in kurslarına devam ederek, seramik, boya, dekoratif sıva, endüstriyel zemin, dış cephe, ısı yalıtım sistemi uygulamaları gibi alanlarda eğitim alarak sertifika sahibi olan ustalar bulunacak. 
 
Sertifikalı usta ile çalışmak isteyen mimar, mühendis ve müşteriler Kalekim web sitesine girerek veya çağrı merkezini arayarak usta talebinde bulunabilecek. Talep sahibi müşteri, önerilen üç üye ustadan birisi ile çalışmayı tercih edebiliyor. Üstelik Kalekim Usta Kulübü, müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla önerdiği ustalar tarafından hayata geçirilen işin takibini de üstleniyor.

Kalekim, 2004 yılında kurulan Usta Kulübü tarafından verilen seminerlere katılarak Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onaylı geliştirme ve uyum kursunu başarı ile tamamlayan ustaları ve ekiplerini tekrar eğitime tabi tutuyor. Böylece belirli kalitede iş verimi hedefleniyor. Uygulama ilk olarak İstanbul'da başlayacak ve zamanla diğer illerde hizmet verecek. Bu imkandan yararlanmak için tüketicilerin, satın aldıkları Kalekim ürünlerinin bilgilerinin yanı sıra "Garantili Tanıdık Usta" ile imzalanan "Tanıdık Usta Servis Sözleşmesi"ni Kalekim'e göndermesi ve kullanılan ürünlerin yapılacak olan çalışmaya uygunluğunun Kalekim tarafından onaylanması yeterli." olacak. Tüm bu süreçte tüketiciye ihtiyaç duyduğu her türlü bilgi destegi, Kalekim Usta Kulübü Çağrı Merkezi'nden verilecek. Garantili ustalar ve ekipleri için birebir veya internet üzerinden online eğitimler düzenleyecek olan Kalekim, sadece "Garantili Tanıdık Usta"ların, anında teknik destek alabilecekleri bir iletişim hattını da oluşturuyor. 1 sonraki yıl için de belirli performansı gösteren ve koşulları sağlayan ustalar "Garantili Tanıdık Usta" olarak çalışmaya yeniden hak kazanacak.
Zaman
 


Geri Dön