26 / 04 / 2024

Kalsan Kalibrasyon Muayene Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Kalsan Kalibrasyon Muayene Servis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Murat Öymen tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.





Kalsan Kalibrasyon Muayene Servis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Murat Öymen tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.



Kalsan Kalibrasyon Muayene Servis Hizmetleri Limited Şirketi Konusu:

  1-    Her türlü elektronik, mekanik ölçü ve ölçü aletlerinin ,kontrol cihazlarının kanun ve yönetmelikler hükümleri doğrultusunda muayenelerini yapmak. 2-    Her türlü elektronik, mekanik ölçü ve ölçü aletlerinin metroloji ölçme, kalibrasyon ve doğrulama hizmetlerini  vermek . 3-    Şirket konusu ile ilgili mümessillik ve acentelik almak veya vermek. 4-    Konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışında resmi ve özel teşebbüslerin açtığı ihalelere girmek ve iş anlaşmaları yapmak. 5-    Amaç ve konusu ile ilgili işlerin gerçekleşmesi için yerli ve yabancı şirket ve şahıslarla geçici veya devamlı iş yapabilir. Kurulmuş ve kurulacak şirketlere ortak   olabilir. 6-    Konusu ile ilgili laboratuar kurmak. 7-    Konusu ile ilgili her türlü araç, gereç almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek. 8-    Konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışında büro ve şubeler açmak. 9-    Konusu ile ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışında kısa, orta ve uzun vadeli krediler almak. 10- Şirket konusu ile ilgili her türlü sınai, mali ve hukuki tasarruflarda bulunabilmek. 11- Konusu ile ilgili olarak pazarlama ve teknik gelişmeyi takip amacıyla her türlü etüdü yapabilmek, fuar ve seminerlere katılmak, etüd yapan, fuar ve seminer düzenleyen  kuruluşlar ile işbirliği yapabilmek. 12-  Konusu ile ilgili olarak marka, patent, ihtira beratı, teknik bilgi anlaşmaları yapmak. 13- Amaç ve konusu ile ilgili olarak her türlü taşınabilir ve taşınmaz mallar ve gayrimenkuller, nakil vasıtaları satın alabilmek, kiralayabilmek, kiraya verebilmek  ve satabilmek. Bunlar üzerinde doğmuş ve her türlü hakları iktisap edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir. Şirket, Türk Ticaret Kanunu nun ilgili hükümlerini kullanarak yukarıda yazılı işlerden başka işler de yapabilir.


Kalsan Kalibrasyon Muayene Servis Hizmetleri Limited Şirketi adres: İkitelli,Org.San.Bl.Mh.A.Çarşı Sk.Aykosan St.Çarşı Ap.1/1/507 Başakşehir


Geri Dön