27 / 04 / 2024

Kalyoncu Termal Yalova devremülk!

Kalyoncu Termal Yalova devremülk!

Kalyoncu İnşaat, Yalova Armutlu'da Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nü hayata geçiriyor. Kalyoncu Termal Tatil 110 adet villa ve normal daireden oluşuyor.



Yalova Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde daire fiyatları 15 günlük 6 bin TL'den başlıyor. Yaz-kış dönemine göre farklılık gösteren devremülk dairelerin fiyatları 15 bin TL'ye kadar çıkıyor.


Armutlu bölgesinde inşaatına başlanan Kalyoncu Termal Tesisleri'nde toplam 110 daire bulunuyor. Kalyoncu Termal Tatil Köyü Kalyoncu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde bulunan daire tipleri stüdyo,  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak şekilleniyor. Daireler villa ve normal daire olarak tasarlanıyor.


Tüm dairelerin deniz manzaralı olduğu Armutlu Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde, buhar odasi, sauna, Türk hamamı, fizik tedavi merkezi, kaplıca, masaj salonu, sinema salonu, çocuk oyun salonu, spor salonu gibi imkanlar yer alıyor.


Yalova Kalyoncu Termal'de ultrason tedavisi, tens tedavisi, infruj ışınları tedavisi, fluidoterapi tedavisi, hot pack tedavisi gibi sağlık imkanları bulunuyor.


Armutlu Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde devremülk dairelerin teslimi 2016'da başlacayacak. 60 metrekareden, 105 metrekareye kadar daire imkanlarının bulunduğu tesiste devremülk daireler 12 aydan 36 aya kadar taksitlendiriliyor.


Kalyoncu Termal Tatil Köyü iletişim:

Tel: 0212 601 11 06

Web: http://www.kalyoncutermal.net/

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


Geri Dön