25 / 04 / 2024

Kaman TOKİ'de daireler sahiplerini buldu!

Kaman TOKİ'de daireler sahiplerini buldu!

İlçemizde Kaman Beylediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesiyle yaptırılan 67 konut sahibini kura ile belirlendi.1Etap'ta yer alan 228 daireden 67 hak sahibi kur'a heyecanı yaşadı.



KAMAN Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi tarafından ortaklaşa yapılan Kaman Şehir Merkezi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yapımı devam eden l.Etap'ta yer alan 228 daireden 67 hak sahibi kur'a heyecanı yaşadı. 

Kaman Belediyesi Dadaloğlu toplantı salonunda, Kaman Noter Vekili Özdal Karacaoğlu tarafından yapılan kur'a çekimine Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu,  TOKİ  yetkilileri ve hak sahipleri katıldı. 

Edinilen bilgilere göre, 1.Etapta yer alan 8 blok içerisinde çeşitli metrekarelerde, 2 + 1-3 + 1 ve 4+1 olmak üzere 228 daire yer alıyor. 67 hak sahibinden sonra kalan dairelerin satılacağı da belirtiliyor. 

Kur'a töreninde bir konuşma yapan Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu; "Kentsel dönüşüm, çarpık kentleşmenin önüne geçilebilecek önemli bir uygulamadır. Bu konuda bir takım engellemeler yüzünden çok geç kalındı. İnşallah 3. ve 4. etaplarda devamında gelir. Evleriniz hepinize hayırlı olsun, güle güle oturun" dedi. 


Kırşehir Çiğdem


Geri Dön