19 / 04 / 2024

Kameroğlu İnşaat Metrohome'da ön talep süreci devam ediyor!

 Kameroğlu İnşaat Metrohome'da ön talep süreci devam ediyor!

Kameroğlu İnşaat, Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinin ardından Beylikdüzü'nde Metrohome adındaki projeye başlıyor. 1.600 adet konut ve 130 mağazadan oluşan Metrohome, adını metro ve metrobüse yakınlığından alıyor



 

 

Kameroğlu İnşaat, Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinin ardından Beylikdüzü'nde Metrohome adındaki projeye başlıyor. 1.600 adet konut ve 130 mağazadan oluşan Metrohome, adını metro ve metrobüse yakınlığından alıyor 

 

1991 yılından beri inşaat sektöründe birçok projede yer alan ve Pelican Hill Ihlamur Evleri projesiyle de sektörde öne çıkan Kameroğlu İnşaat, şimdi de Beylikdüzü'nde Kameroğlu Metrohome adlı yeni karma projesini hayata geçiriyor. 

 

E-5 üzerinde Kameroğlu'nun kendi mülkiyetinde olan arsasında gerçekleştireceği ve yakın bir zamanda lansman fiyatlarıyla satışına başlanacak olan projede ön talep süreci devam ediyor. 

 

'Ev değil yaşam' sloganıyla hayata geçirilen Kameroğlu Metrohome, 70 bin metrekare alan üzerinde toplam 1.600 adet konut ve 130 mağazadan oluşuyor. Kameroğlu Metrohome Suites, aile konseptinde tasarlanmış 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle ayrı sosyal tesise, yönetime ve otoparka sahip. 

 

Metrohome Suites'te, ailelerin huzurlu vakit geçirebilecekleri, yeşil ve mavinin dinginliği eşliğinde açık ve kapalı havuz, günün stresini atacakları fitness salonu, yürüyüş alanları ve çocuk parkları yer alıyor. Kameroğlu Metrohome Residence ise 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle, ev sahiplerine konforlu ve bağımsız sosyal yaşam konsepti sunuyor. Uç katlı otoparkı ile projenin tüm dairelerine 2 araçlık, 1+1 büyüklüğündeki dairelerine de bir araçlık otopark alanı tahsis edilmiş. 

 

Metro yanında 

Kuzey cephede E-5, güney cephede 1000 dönüm civarı Botanik Vadisi bulunan proje, ulaşım imkanlarıyla diğer projelerden farklılaşıyor. Proje, Metrobüse ve yakında bitirilmesi planlanan metroya sadece 1 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Bu nedenle projeye metrobüs ve ve metroya olan yakınlığı nedeniyle 'Metrohome' adı verilmiş. Metrohome projesi; yapımına yakın bir zamanda başlanacak yeni havalimanına ve Kuzey Marmara otoyoluna olan bağlantısıyla, oturumcular ve yatırımcılar için kazançlı bir alternatif vaat ediyor. 

 

Ihlamur Evleri'nde ilk teslimat eylülde

 

 Kameroğlu İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği, Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde sona yaklaşılıyor. Büyük bölümü satılan proje iki etap olarak Eylül 2016 ve Mayıs 2017'de teslimata hazırlanıyor. 

Pelican Hill Projesi, brüt alanları 445 ile 540 metrekare arasında değişen 4+1, 5+1 ve 6+1 villa tiplerinden oluşuyor. 

 

Bahçelerinde kendilerine ait 70 metrekare büyüklüğünde açık havuzun yer aldığı 112 adet villa, lüks beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek nitelikte tasarlandı. 

 

Maketten satış yok İnşaat sektöründeki yüksek teknolojilerin kullanıldığı Pelican Hill'de, teknik altyapı ve yalıtım sorunları göz önüne alınarak yeni çözümler üretilmiş. Bu nedenle projede maketten satış tercih edilmiyor. Proje, örnek villa ve örnek sokağın gösterimi ile birlikte, satın alınacak villa da yerinde gösterilerek kendine özgü satış politikasıyla müşteriye sunuluyor. Pelican Hill'de yaşamayı tercih edenler, ünlü markalardan oluşan ürün seçenekleriyle evlerini tasarlayabiliyor. 

 

Milliyet Emlak Rehberi

 

 

 

Haber  Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;

 

 

 

Kameroğlu İnşaat tarafından Büyükçekmece'de inşa edilen Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde sona yaklaşılıyor. 

 

Büyük bir bölümü satılan villaların iki etap olarak Eylül 2016 ve Mayıs 2017 'de teslim edilmesi planlanıyor. Alanları 445 ile 540 metrekare arasında değişen konutlar 4+1, 5+1 ve 6+1 villadan oluşuyor. Proje kapsamında yüzde 80'i tek. yüzde 20'si iki katlı olan ve bahçelerinde kendilerine ait 70 metrekare büyüklüğünde açık havuzun yer aldığı 112 adet villa bulunuyor

MAKETTEN SATIŞ YOK 

Projede, teknik altyapı ve yalıtım sorunları göz önüne alınarak yeni çözümler üretildi. Bu nedenle projede maketten satış tercih edilmiyor. Şirket, örnek villa ve sokağın gösterimiyle birlikte, tüketiciye satın alacakları villayı yerinde göstererek kendine özgü satış politikası izliyor. 

 

Sabah

 

 

http://evdegilyasam.com/

 

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

 

 

 


Geri Dön