18 / 04 / 2024

Kamil Ocak Spor Salonu'nun yerine 3 bin kişilik spor salonu yapılacak!

Kamil Ocak Spor Salonu'nun yerine 3 bin kişilik spor salonu yapılacak!

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde farklı projelere imza atarak halkın gönlünde taht kurmayı başaran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eski Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nun yıkılarak yerine 3 bin kişilik yeni spor salonu yapılacağını müjdeledi




Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde farklı projelere imza atarak halkın gönlünde taht kurmayı başaran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eski Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nun yıkılacak olması nedeniyle 3 bin kişilik yeni spor salonu yapacakları müjdesini verdi. Fadıloğlu, “Amacımız büyük kongrelerin yapılabileceği, büyük organizasyonların yapılabileceği, şehrimize yakışır nitelikte bir spor salonu yapmak” dedi.


AMACIMIZ ŞEHRİMİZE YAKIŞIR NİTELİKTE BİR SPOR SALONU YAPMAK


Şehitkamil ilçesine çok amaçlı ve nitelikli 3 bin kişilik bir kapalı spor salonu yapmayı hedeflediklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Yeni stadyumun yapılmasıyla birlikte, eski stadyum ve Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda beraberinde yıkılacak. Gaziantep’te yalnızca Karataş’ta Kapalı Spor Salonu var başkada yoktur. Şuanda mevcut yeri Belediye mülkü olan 21 bin metrekarelik bir alanda kapalı spor salonu yapacağız. Finansman sorunu da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile çözdük. Bu projeyi de bizim arkadaşlarımız çalıştı. Bizim buradaki amacımız 3 bin kişilik salonda istenilen nitelikte konserlerin yapılabileceği, büyük kongrelerin yapılabileceği, büyük organizasyonların yapılabileceği, şehrimize yakışır nitelikte bir spor salonu yapmak. Salonumuzun da üzerine uzay çatı değil de akustik tavan yaparak, büyük çapta konserleri burada düzenleyeceğiz. Işık ses gösterileri yapıldığında bunların teknik alt yapısının hazırlanması da hesap edilerek bu projemizi hayata geçireceğiz” dedi.




Beyaz Gazete


Geri Dön