27 / 04 / 2024

Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!

Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!

Konut kampanyaları bayram sonrasında da hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden avantajlı seçeneklerle müşterilerinin karşısına çıkan konut yatırımcıları faizi sıfırladı, peşinatı kaldırdı, taksiti de erteledi. İşte kampanyalı konut projeleri İstanbul...



Ramazan Bayramı bitti ama kampanyalar hız kesmeden sürüyor. İnşaat yatırımcıları bayram sonrasında da fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kimi peşinatı kaldırıyor, kimi faizi sıfırlıyor, kimi ise aşıklar kenti Roma'ya tatile gönderiyor. Şimdi gelin avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleri ile konut sahibi yapan kampanyalı konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte tüm detayları ile kampanyalı konut projeleri İstanbul...


Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!


1. Tanıdıklarını ev sahibi yapanı Roma'ya gönderiyor

Soyak Park Apars projesi Soyak Yapı tarafından Halkalı'da hayata geçiriliyor. Halkalı Soyak Park Aparts projesinde Ağustos sonuna kadar geçerli olan kampanya kapsamında projeden ev alanlar tanıdıklarını da ev sahibi yapmaları halinde Roma'da 3 gece 4 günlük tatil kazanıyor. 23 bin 142 metrekare alan üzerinde yükselen projede stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Konut teslimlerinin Ağustos 2013 itibariyle başladığı Soyak Park Aparts projesinde fiyatlar 121 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 0,74 faiz oranı ile 120 aya kadar vade imkanının sunulduğu projede ödemeler de 1 yıl sonra başlıyor. 


Soyak Park Aparts hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!


2. Adanus Park'ta çifte fırsat

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçirilen Adanus Park projesinde 2 farklı kampanya sunuluyor. Birinci fırsatta yüzde yüzde 1 peşinatı firma ödüyor, peşinatın yüzde 17'si 6 ay sonra, yüzde 17'si ise 1 yıl sonra ödeniyor. İkinci seçenenekte ise peşinatın yüzde 24'ü 1 yıl sonra ödeniyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Kartal Adanus Park projesinde fiyatlar 245 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Adanus Park Kartal projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Adanus Park projesinde toplam 180 daire yer alıyor. 


Adanus Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


3. Merkez Zekeriyaköy doları 1.80'e sabitledi

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy projesinde Ağustos sonuna kadar geçerli olan kampanya kapsamında dolar kuru 1.80 TL olarak sabitlendi. Böylelikle belirtilen tarihlerde projeden konut alanlar dövizdeki dalgalanmalardan etkilenmeyecek. 25 bin 360 metrekare alan üzerinde yükselen Merkez Zekeriyaköy projesi toplam 106 konuttan oluşuyor. Projede yer alan 2+1 çatı dubleksi daireler 349 bin 250 dolardan ve 3+1 bahçe dubleksi daireler ise 503 bin 250 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Merkez Zekeriyaköy hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!


4. Future Park'ta 48 ay vade farksız taksitle 92 bin TL

Hiper Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Future Park projesinde 48 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Konut fiyatlarının 92 bin TL'den başlangıç gösterdiği Future Park Esenyurt projesinde yüzde 10 peşinat veriliyor kalan tutar ise firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 40 bin metrekare alan üzerinde yükselen Future Park projesinde stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Konutların büyüklükleri ise 55 ile 196  metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Future Park Esenyurt projesinde konut teslimlerinin Haziran 2015'te yapılması planlanıyor. 

 

Future Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!


5. Gedizler Evre'de 3 avantajlı ödeme seçeneği sunuluyor

Sancaktepe Evre projesi Gedizler Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. 3 farklı ödeme seçeneğinin sunulduğu Gedizler Evre projesinde yüzde 5 peşinat, 24 ay sıfır faiz ve 36 ay sıfır faiz olmak üzere 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. 55 bin metrekare alan üzerinde 4 bloktan oluşan Gedizler Evre projesinde stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Fiyatların 135 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplam 408 daireden oluşan Sancaktepe Gedizler Evre projesinde yüzde 5 peşinattan 12 ay sonra yüzde 10, 24 ay sonra yüzde 10 ödenerek yüzde 25 peşinat tamamlanıyor. Kalan yüzde 75 tutar için banka kredisi kullanılıyor. Diğer ödeme seçeneklerine göre Evre Sancaktepe'de yüzde 25 peşibnatın tamamı verildikten sonra 24 ay sıfır faiz, yüzde 50 peşinattan sonra 36 ay sıfır faiz uygulanıyor. Projede konut teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması planlanıyor. 


Gedizler Evre hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!


6. Yüzde 1 peşinatla ev sahibi yapıyor

Babacan Yapı tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Güneşli Exprees projesinde sadece yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 4 bin 500 metrekare alan üzerinde toplam 158 daireden oluşan Güneşli Exprees projesinde stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 109 bin TL ile 663 bin 250 TL arasında değişiklik gösterdiği Güneşli Exprees projesinde konut teslimlerinin Aralık 2014'te yapılması planlanıyor. 


Güneşli Exprees hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!


7. Viaport Venezia'da şimdi al teslimde öde

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Viaport Venezia projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peşinatın yüzde 20'si ise teslimde ödeniyor. Aşıklar kenti Venedik'ten ilham alınarak tasarlanan Viaport Venezia projesinde toplam 2 bin 200 konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde fiyatlar 321 bin TL'den başlıyor. 5 bloktan oluşan Viaport Venezia projesinde konut teslimlerinin Aralık 2014'te yapılması planlanıyor. 


Viaport Venezia hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!


8. Banka kredili ödemelerde yüzde 5 indirim yapıyor

Dumankaya Mix projesi Halkalı'da hayata geçiriliyor. 23 ve 32 katlı 2 kuleden oluşan Halkalı Dumankaya Mix projesinde toplam 657 daire yer alıyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Dumankaya Mix projesinde fiyatlar 162 bin TL ile 340 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Banka kredisi ile 120 aya kadar taksit imkanının sunulduğu Dumankaya Mix Halkalı projesinde banka kredili ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. Dumankaya Miks Halkalı Evleri'nin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, alışveriş merkezi, güzellik salonu, dinlenme alanları, restoran, kafeteryalar ve  güneşlenme alanları bulunuyor.


Dumankaya Mix hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!


9. 48 ay vade farksız taksitle saraylı  yapıyor

Dünya saraylarından esinlenerek tasarlanan Elit Grand Palas, saray konseptini günümüzün konforlu yaşam tarzıyla birleştiriyor. Kurtköy'de Delmar Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Elit Grand Palas projesinde 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Elit Grand Palas Kurtköy projesinde kalan tutar ise 48 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. 10 bin 680 metrekare alan üzerinde yükselen Kurtköy Elit Grand Palas projesinde toplam 532 daire yer alıyor. Stüdyo ve 1+1 konut seçeneklerinden oluşan projede fiyatlar 188 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Delmar Yapı Elit Grand Palas projesinde konut teslimlerinin 2014 yılının sonlarına doğru yapılması planlanıyor. 


Elit Grand Palas hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!


10. Ahenk İstanbul peşinatı kaldırdı, faizi sıfırladı

Ahenk İstanbul projesi Beylikdüzü'nde Emin Otomotiv güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peşinatsız konut sahibi olunabilen Eminevim Ahenk İstanbul projesinde 108 ay vade farksız taksit imkanı da sunuyor. 30 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Beylikdüzü Ahenk İstanbul projesinde toplam 500 konut yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Ahenk İstanbul Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Ahenk İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön