19 / 04 / 2024

Kamuran Öztürk Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin yeni başkanı!

Kamuran Öztürk Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin yeni başkanı!

TMMOB'ye bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu, ikinci gününde oy verme işlemleri ile devam etti. Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu’nda Prof. Dr. Kamuran Öztürk, şubenin yeni başkanı oldu




Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB)  bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu, ikinci gününde oy verme işlemleri ile devam etti. Prof. Dr. Kamuran Öztekin’in tek aday olarak girdiği seçim işlemleri saat 9.00’da başladı. Oy verme işlemleri odaya ait Tarihi Taş Bina’da gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Arsal Arısal’ın aday olmadığı genel kurulda Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kamuran Öztekin tek aday olarak seçime girdi.

 
BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

833 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçime sabah saatlerinde yoğun kar yağışı dolayısıyla katılım azdı. Ancak öğleden sonra yavaş yavaş üyeler seçime katılım göstermeye başladı. Seçimde 7 yönetim kurulu üyesi ve 25 üst kurul delegesi belirlendi. Prof. Dr. Kamuran Öztekin oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada: “Mimarlar Odası olarak yeni dönemde tüm kent dinamikleriyle ortak olarak çalışma yürütmek istiyoruz. Daha önce yönetimde olan arkadaşların odamıza büyük destekleri oldu. Bu karlı günde buraya gelen tüm meslektaşlarıma, oda üyelerine, basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Umarım bana verilen bu görevi layık olduğu şekilde başarıyla sürdürürüm “ dedi.

 

ÖĞRENCİLER ETKİN OLMALI

Genel kurulda ve gerçekleştirilen eylemlerde desteğini esirgemeyen eski başkanlara ve tüm oda üyelerine teşekkür ettiğini belirten Öztekin, “Yerel yönetimler ve akademik çevreyle hep birlikte hareket etmek istiyoruz. Akademik çevrelerin odamızda yer alması büyük bir şanstır. Buradan hareketle önümüzdeki süreçte öğrencilerimizin de Mimarlar Odası’nda daha etkin bir şekilde yer almasını bekliyoruz” şeklinde görüşlerini belirtti.

 
ÖZTÜRK’ÜN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Prof. Dr. Kamuran Öztekin, Yrd. Doç. Dr. Didem Erten Bilgiç, Hakan Yalçın, Füsun Yılmaz Deniz, İbrahim Türkeri, Hüseyin Aksu, Abdullah Küçük



Manşet Kocaeli


Geri Dön