28 / 03 / 2024

Kanal Riva projesi son durum!

 Kanal Riva projesi son durum!

Beykoz Belediyesi'nden aldığımız bilgilere göre Kanal Riva projesinin detaylarını açıklamak için 2 ay sonra lansmana çıkılması hedefleniyor. Kanal Riva projesi son durum için tıklayın...




İstanbul'un Beykoz ilçesinin kuzeyinde yer alan Riva Deresi'nde özel sektör ve belediye işbirliğiyle yapılacak Kanal Riva projesinde gelinen son noktayı Beykoz Belediyesi'nden öğrendik. Buna göre, projenin taslak planı için Hollandalı grupla anlaşma noktasına gelindi. 2 ay sonra ise Kanal Riva projesinin detaylarının açıklanacağı lansmanın yapılması hedefleniyor. 


Kanal Riva projesi 28 kilometre uzunluğa sahip olan Riva Deresi'nde yapılacak. Burada Karadeniz'den itibaren 15 kilometre uzunluğunda bir kanal inşa edilecek. Anadolu Yakası'nın önemli bir turizm merkezi olacağı Kanal Riva projesinde; sosyal donatı alanları, rekreasyon, gezi ve dinlenme yerleri olacak. 2 milyarlık yatırım bedeline sahip olacak projede özel gezi tekneleri de yer alacak. Ayrıca kanalın kenarlarında otel, konaklama ve spor tesisleri inşa edilecek.   



Şebnem BER/Emlakkulisi.com 


Geri Dön