18 / 04 / 2024

Kandilli Konakları fiyat listesi!

Kandilli Konakları fiyat listesi!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Yaşamın başladığı Kandilli Konakları projesinde yer alan konutlar boğaz ve deniz manzaralı olarak tasarlandı. Kandilli Konakları fiyat listesi kapsamında satış devam eden villalar 3 milyon dolar ile 4 milyon 250 dolar arasında değişiyor...



Boğaz ve deniz manzaralı dairelerin yer aldığı  Kandilli Konakları  projesi 29 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İstanbul'un Kandilli bölgesinde konumlandırılan Kandilli Konakları projesi  Demsa Group  imzası ile yükseliyor.


Satışların devam ettiği Kandilli Konakları fiyat listesi bilgisinden önce projenin ayrıntılarından bahsedelim. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Demsa Group Kandilli Konakları projesinde yer alan villalar 3 katlı olarak tasarlandı.


Kandilli Konakları ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan tutar ise banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor. Toplamda 14 adet villadan meydana gelen Kandilli Konakları Evlerinde hobi salonu, her villaya ait 6 araçlık otopark ve yüzme havuzu yer alıyor.


Kandilli Konakları fiyat listesi kapsamında villalar minimum 3 milyon dolardan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Kandilli Konakları satış ofisi ile 0216 651 73 80 no'lu telefon numarasından iletişme geçebilirsiniz.


Kandilli Konakları fiyat listesi:

Demsa Group Kandilli Konakları satılık villa fiyatlarına göre konutlar 3 milyon dolardan başlayarak 4 milyon 250 bin dolara kadar yükseliyor. Kandilli Konakları Demsa Group ulaşım bilgilerinin ayrıntıları şöyle:


Kandilli Konakları nerede?

Demsa Group Kandilli Konakları adres: Ömürtepe sokak, Küçüksu Mahallesi No: 61 Demsa Kandilli Konakları - Kandilli/İSTANBUL


Demsa Group Kandilli Konakları iletişim:

Telefon: 0 216 651 73 80

Web Adresi:www.demsagroup.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön