28 / 03 / 2024

Kandıra Belediyesi'nden sosyal alan üst hakkı tesisi ihalesi!

Kandıra Belediyesi'nden sosyal alan üst hakkı tesisi ihalesi!

Kandıra Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü, Çerşı Mahallesi Namazgah Mevkii namazgah alanı, seminer salonu, etkinlik ve eğlence alanı, kafe projesinin üst hakkı tesisi halesinde düzeltme yapıldı. Düzeltme ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.



NAMAZGAH ALANI, SEMİNER SALONU, ETKİNLİK VE EĞLENCE ALANI, KAFE PROJESİ FONKSİYONU ÜST HAKKI TESİSİ İHALESİNE DAİR DÜZELTME İLANI


Kandıra Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğünden:

 

No:1

İşyeri Mevkisi: Çarşı Mah. Namazgah Mevki

No/Nevi: 203 Ada/5-6-34-35 Prs.

Süre: 10 Yıl

M²: 850 m² İnşaat Alanı

Muhammen Aylık Kira Bedeli:1.165,90 TL + KDV

Tarih - Saat: 05.06.2015 - 11:00

 

Yukarıda nitelikleri belirtilen fonksiyonu hayata geçirmek gayesi ile yukarıda belirtilen tarih, saat ve şartlarda Kandıra Belediyesi Hizmet Binası 2. Kat Encümen toplantı salonunda, Belediyemiz Kıymet Takdir Komisyonu tarafından uygun görülen 1.165,90 TL + (KDV) alt kira bedeli üzerinden 2886 sayılı D.İ.K. 36. Maddesi Uyarınca Kapalı Teklif usulüyle ihalesi yapılacaktır.

Yeterlik İçin İstenen Belgeler

A) İstenen belgeler

1 - Türkiye'de tebligat için adres beyanı ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numaraları ile elektronik posta adresi,

2 - Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi,

a. Gerçek kişi olması halinde ilgilisine göre Ticaret, sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkârlar siciline kayıt olduğunu gösterir belge,

b. Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya sicile kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı süre içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin bulunduğu ülkelerdeki merciiler tarafından onaylı ve apostilli olması gerekir.)

c. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek/tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) deki esaslara göre temin edecekleri belge,

3 - İmza sirküleri,

a - Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri,

b - Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki yasal merciler tarafından onaylı ve apostilli olması gerekir.)

c - Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek/tüzel kişilerin her birinin (a) veya (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge,

4 - İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin vekâletnamelerinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nca onaylanmış olması gereklidir.)

5 - İsteklilerin ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi (ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir.) Ayrıca, Ortaklığın bütün ortakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır.

6 - İstenilen bütün belgeler asıl veya noter tasdikli olmalıdır. Yerli veya yabancı isteklilerin sunacağı yurtdışında düzenlenmiş her türlü belgenin ülke mevzuatına göre düzenlenmiş olması, T.C. konsolosluklarınca veya dış işleri bakanlığınca tasdik edilmiş veya apostil şerhini havi olması gerekmektedir. Ayrıca yurt dışından temin edilen belgelerin yeminli tercümanlar tarafından tercüme edilmiş olması ve bu belgelerin ibrazı gerekir.

- İşin Geçici Teminatı: % 3 olup, 49.197,36 TL+(KDV)’ dir.

- İhale Şartname Bedeli Emlak ve İst. Müdürlüğü’den 50,00-TL bedeli karşılığı alınarak makbuz aslı dosyasına konulacaktır.

- İstekliler, şartnamede ve yukarıda istenen bütün bilgi ve belgelerin Asıllarını, Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden Aslı Görülmüştür Kaşesi onayı veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını en geç ihale günü 05.06.2015, saat 11:00’e kadar, Kandıra Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne verebilecekleri gibi iadeli taahhütlü olarak da gönderebilirler (Posta ile gönderilen tekliflerin de yine aynı saate kadar Yazı İşleri Müdürlüğüne ulaşması şarttır.)

- İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 17. maddesi gereğince ilan olunur.



Geri Dön