25 / 04 / 2024

Kandıra KO-MEK ve Bilgi Evi yükseliyor!

Kandıra KO-MEK ve Bilgi Evi yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Çarşı Mahallesi’nde yapılan KO-MEK ve Bilgi Evi’ni aynı anda bünyesinde barındıracak olan yapı inşaatında incelemede bulundu.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’ya da KOMEK ve Bilgi Evi yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Çarşı Mahallesi’nde yapılan KO-MEK ve Bilgi Evi’ni aynı anda bünyesinde barındıracak olan yapı inşaatında incelemede bulundu. Yapının bin 660 metrekare alan üzerine yapıldığını ifade eden Genel Sekreter Büyükakın, binanın iki kat olacağını ve Kandıra halkına hizmet vereceğini söyledi.



KO-MEK ve BİLGİ EVİ BİRARADA


Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a incelemeler sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Mustafa Altay eşlik etti. Projenin toplam bin 260 metrekare kullanım alanına sahip olacağını aktaran Genel Sekreter Büyükakın, yapı içerisinde değişik dallarda KO-MEK sınıfları, kütüphane ve seminer odaları ile bilgi evi sınıflarının yer alacağını kaydetti.


TAM DONANIMLI BİNA


Yapı içerisine internet, data, akıllı tahta, projeksiyon, kamera sistemi, hırsız alarm sistemi yer alacak. Proje içerisinde Bilgi Evi ve KO-MEK bir arada olacak. Binanın zemin katında 4 adet sınıf, 1 adet kütüphane, 1 adet seminer odası, 1 adet kulüp odası, 1 adet bilgisayar odası ve idari alanlar yer alacak. Birinci katta ise aerobik salonu, aşçılık sınıfı, kuaför, 5 adet sınıf, bilgisayar sınıfı, öğretmenler odası ve idari ofisler bulunacak. Yapının betonarme çalışmaları devam diyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön