18 / 04 / 2024

Kandıra sahilleri cazibe merkezi oldu!

Kandıra sahilleri cazibe merkezi oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, son yıllarda turizmin önemli noktalarından biri haline gelen Karadeniz kıyısındaki Kandıra sahillerinde inceleme gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla denize de girdi.



Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na Karadeniz kıyısındaki Kandıra sahillerinde yaptığı incelemelerde İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara ve KOSKEM üyeleri katıldı. Kocaeli halkının bu bölgelerde tatil yapması ve mutlu olması için önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, "7'den 70'e vatandaşımızı sahillerde yüzleri ildeki tebessümle görmek bizi mutlu ediyor. Tek amacımız bu güzellikleri korumak ve geliştirmek. Onun için ekiplerimizin ve gönüllülerimizin burada gösterdikleri özveri takdirle karşılanmalıdır" açıklamasında bulundu. 


TEMİZ ÇEVRE, TEMİZ DENİZ


Kocaeli kentinde çevreye verilen önem, meyvesini halkın sahillere olan yoğun ilgiyle kendisini gösterdi. 


Mavi Bayraklı plajlar, arıtma tesisleri, güvenlik önlemleri ve temiz deniziyle de bölgenin turizm konusunda önemli bir yere gelmesi sağlandı. Yoğun vatandaş ilgisinin bölge halkının ekonomik anlamda kalkınmasına katkı sağlaması da. ayrı bir pozitif gelişme olarak görülüyor. 


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kocaeli Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) bünyesindeki personel ve gönüllülerin Kocaeli sahillerindeki başarılı çalışmaları çok sayıda vatandaşımızın boğulmasının önüne geçiyor. 


Vatandaşların güvenle denize girdiği Karadeniz sahillerinin doğal güzellikleri de dikkatlerden kaçmıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra ve Karadeniz sahillerindeki gelişmenin ekiplerin iyi organize olmasıyla başarıldığına dikkat çekti. Daha iyi sahiller ve yeni Mavi Bayraklı alanların ortaya çıkarılmasını hedeflediklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, ilçe belediyelerinin proje çalışmalarına ağırlık vereceğini de belirtti.

 

İzmit Belediye Başkam Nevzat Doğan da, Başkan Karaosmanoğlu ile denize girerek vatandaşlarla bir araya geldi. 


Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ise vatandaşın istekleri konusunda projeler ortaya koyacaklarım söyledi.

 

ESNAFIN YÜZÜ GÜLÜYOR


Bölgenin gelişmesine bağlı olarak esnafın işlerinin artmasıyla halkın ekonomik olarak kalkınmasına katkı sağlandığını belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Bölgedeki vatandaşlarımızın turizmin gelişmesi sayesinde ekonomik olarak ilerleme kaydetmesi bizi mutlu etmektedir. Bölgenin cazibe merkezi olması da bizi ayrıca sevindirmektedir" açıklamalarında bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkam İbrahim Karaosmanoğlu, Karadeniz sahillerine yapılan en büyük hizmetin vatandaşımızın canına dönük çalışma olduğunu kaydetti. 


Günboyu gazetesi


Geri Dön