25 / 04 / 2024

Kandıra Spor Salonu, 7.150 metrekare alan üzerinde yükseliyor!

Kandıra Spor Salonu, 7.150 metrekare alan üzerinde yükseliyor!

Kandıra Spor Salonu yükseliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya modern bir spor salonu kazandırıyor. Proje uygulama çalışmaları devam eden spor salonunun tirübün ve idari kısımları yapılıyor.





Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak olan spor salonu bin seyirci kapasiteye sahip olacak.




3 SPOR DALINDA MÜSABAKA


Basketbol, voleybol ve hentbol ortak sahası bulunan salonda amatör liglerin maçları yapılabilecek. Salonda maçların seyri için bin kişi kapasiteli tribün yer alacak. 7 bin 150 metrekare alan üzerine kurulan spor salonu 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak.


4 ANTRENMAN SALONU


Spor salonu zemin ve bir kattan oluşacak. Salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası bulunacak. Salonda yönetim odası, protokol dinlenme salonu, sağlık odası, bayan ve bay soyunma odaları, doping kontrol odası ve hakem odası yer alacak. Spor salonunda halka açık 4 tane de antrenman salonu bulunacak.


VATANDAŞLAR DA FAYDALANACAK


Birinci katta ise büro, kantin, reji odası ve antrenör odasında oluşacak. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında ayrobik, fitnes, tekvando, güreş gibi spor dalları vatandaşlar da faydalanabilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön