26 / 04 / 2024

Kandıra'da spor salonu inşa ediliyor!

Kandıra'da spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir spor salonu inşa ediyor. Birinci kat ve saha çalışmaları yapılan spor salonu tamamlandığında yapı pek çok organizasyona ev sahipliği yapacak.



Yapının tribün ve idari kısımlarının betonarme uygulaması tamamlandı. Bin seyirci kapasiteye sahip olacak spor salonu basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkân sunacak.




3 DALDA SPOR


7 bin 150 metrekare alan üzerine kurulan spor salonu 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Basketbol, voleybol ve hentbol ortak sahası bulunan salonda amatör liglerin maçları yapılabilecek. Salonda maçların seyri için bin kişi kapasiteli tribün yer alacak.


HALKA AÇIK OLACAK


Spor salonunda halka açık 4 tane de antrenman salonu bulunacak. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında aerobik, fitness, tekvando, güreş gibi spor dallarından vatandaşlar da faydalanabilecek.


ZEMİN VE BİR KATTAN OLUŞUYOR


Spor salonu, zemin ve bir kattan oluşuyor. Salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası bulunacak. Salonda yönetim odası, protokol dinlenme salonu, sağlık odası, bayan ve bay soyunma odaları, doping kontrol odası ve hakem odası yer alacak. Birinci kat ise büro, kantin, reji odası ve antrenör odasından oluşacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön