26 / 04 / 2024

Kandıra’ya KOMEK ve Bilgi Evi yapılıyor!

Kandıra’ya KOMEK ve Bilgi Evi yapılıyor!

Çarşı Mahallesi’nde bin 660 metrekare alan üzerin yapılacak Kandıra’ya KOMEK ve Bilgi Evi pek çok özelliğe sahip olacak. Bina iki kat olarak inşa edilecek. Toplam 1260 metre kullanım alanı olacak bina Kandıra halkına hizmet verecek.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya da bir KOMEK ve Bilgi Evi yapıyor. Çarşı Mahallesi’nde bin 660 metrekare alan üzerin yapılacak bina pek çok özelliğe sahip olacak. Bina iki kat olarak inşa edilecek. Toplam 1260 metre kullanım alanı olacak bina Kandıra halkına hizmet verecek.


KOMEK ve BİLGİ EVİ BİRARADA


Proje içersinde Bilgi Evi ve KOMEK bir arada olacak. Binanın zemin katında 4 adet sınıf, 1 adet kütüphane, 1 adet seminer odası, 1 adet klüp odası, 1 adet bilgisayar odası ve idari mahaller yer alacak. Birinci katta ise aerobik salonu, aşçılık sınıfı, kuaför, 5 adet sınıf, bilgisayar sınıfı, öğretmenler odası ve idari ofisler bulunacak. Yapı içersine internet, data, akıllı tahta, projeksiyon, kamera sistemi, hırsız alarm sistemi yapılacak.


8 FİRMA TEKLİF VERDİ


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Çarşı Mahallesi’ne yapılacak KOMEK ve Bilgi Evi için Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında ihale gerçekleştirildi. İhaleye 8 firma teklif verdi. En düşük teklifi 1 milyon 226 bin TL teklifle Progüç İnşaat verirken, en yüksek teklif 1 milyon 388 bin TL ile Nomak İnşaat’tan geldi. 6 AYDA BİTECEK Sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından KOMEK ve Bilgi Evi Binası yapım işine başlayacak yüklenici firmadan 180 günde işi tamamlaması isteniyor. Kandıra Çarşı Mahallesi’ne inşa edilecek KOMEK ve Bilgi Evi Binası yapım ihalesine katılan ve teklif veren 8 firma şu şekilde: Progüç İnşaat 1 milyon 226 bin TL,  Metim İnşaat 1milyon 229 bin TL, Emiroğlu İnşaat 1 milyon 248 bin TL,  Mirra Yapı 1 milyon 248 bin TL, Aktürkoğlu-Adamak İnşaat 1 milyon 293 bin TL ,Hürsoy İnşaat 1 milyon 319 bin TL,  DK Mühendislik 1 milyon 330 bin TL, Nomak İnşaat 1 milyon 388 bin TL.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön