29 / 03 / 2024

Kanuni Bulvarı bitecek Çevre Yolu başlayacak!

Kanuni Bulvarı bitecek Çevre Yolu başlayacak!

Trabzon Biiyükşelir Belediye Başkanı Gümrukçuoglu. Karayolları tarafından inşa edilmekçe olan yolun. en faydalı olacak şekilde Trabrzon'a kazandırılması için surecin Ihından beri ciddi bir mücadele idinde olduklarını belirterek.



Kanuni Bulvan'nın şehre kazandırılması ivin yogini çaba harcadıklarını kaydeden Gümrukçuoglu. Karayolları tarafından inşa edilmekçe olan yolun. en faydalı olacak şekilde Trabrzon'a kazandırılması için surecin Ihından beri ciddi bir mücadele idinde olduklarını belirterek. 


"Daha Önce il belediyesi iken de şimdi Buyükşchir Belediyesi olarak da her zaman bu işin içinde okluk. IH çalışmaları ve imar planları yapılırken vatandaşlarımızın reaksiyonlarına karşıda biz her zaman sabırla hareket ettik. Kendilerinin anlayışlarına da teşekkür ediyorum. O zaman söylediğim gibi belki kendileri biraz sıkıntı çekmiş olacaklar ama bu yol Trabzon'a kazandığında vatandaşlarımız. onlara da bize de. az önce zikrettiğim tıinı Trabzon ve Türkiye içııı çalışanlara da dua edecekler. Tamamlandığında bu yolu kullananlar "iyi ki bu yol yapılmış, iyi ki üç şerit gidiş üç şerit geliş olarak inşa edilmiş* diyecekler" ifadelerini kullandı.


TRABZON'UN DEĞERİ ARTIYOR 


Kanuni Bulvan'nın Trabzon'u güneye bağlayacak olan ve şehirdeki trafik sonına son verecek olan çok ciddi hiı pıoje olduğunu yineleyen Başkan Gümrlikçiuığlu. "Bıı dev yolda önemli adımlar süreç içimle gerçekleştirildi. 

Her  gerekli çalışmalarla bu işin içimle olan Belediye, yolun 23.7 km'ye kadar uzatılabilmeği, üç şerit gidiş üç şerit geliş olması ve çeşitli bağlantılar sağlanabilmesi için çok büyük bir gayret göstermiştir. Burası şu an 14 köprülü kavşak ve S hem/emin kavşak ile kuzey günejv bağlanmaktadır. 7 Yı çift ctlp l'i tek tüp olmak üzere N tünelli bir hale getirilmiştir. 


Bağlamdan ile birlikte Trabzon'a hayal veren bir yol olacaktır Bu yol engebeli cografyası olan Trabzon'umuzda güneydeki bölgelerimizin de kıymetinin artmasını, oralarla bağlan rahatlıkla tenıııı edilecek kuzey bölgelerinin de daha revaçta olmasını sağlayabilmiş olacak Trafiğin tıkanmaması yönünden de önemli bir soluk almayı temin etmiş olacak" diyv konuştu 


ADIM ADIM TAKİP 


Kanuni Bulvan'nın yapılmasının, Güney Çevre Yolu'nıın rafa kaldırıldığı anlamına gelmediğini söyleyen Gümrllkçüoğlu "Bizzat Sayın Cumhurbaşkanımızın Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasındaki temasları sırasında ve sonrasında Belediyemi/deki temasları sırasında makamda. Güney Çevre Yolu tarafımızdan gündeme getirilmiştir. Aılım adım her şeyi takip etmeye devam edeceğiz. Kanuni Bulvan'nın bitmesinin arkasından Güney Çevre Yolu'nıın da güzergiıhı tekrar gözılen geçirilerek yatırını programı düşünülecektir diyebiliriz" dedi. 


Trabzon Kuzey Ekspres


Geri Dön