29 / 03 / 2024

Kapadokya Travel Turkey İzmir fuarında tanıtılıyor!

Kapadokya Travel Turkey İzmir fuarında tanıtılıyor!

Yerli ve yabancı çok sayıda katılımın olduğu Travel Turkey 2013 İzmir fuarında Kapadokya bölgesi de yerini aldı. Kapadokya bölgesi her yönleriyle gelen ziyaretçilere tanıtılıyor....




İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Seyahat Acentacıları Birliği (TURSAB) tarafından  İzmir  Fuar Merkezi Expo'da bu yıl 7'incisi düzenlenen Travel Turkey 2013 fuarında yerli ve yabancı çok sayıda şirket ve bölge yerlerini aldı. Türkiye'nin doğusundan batısına kadar yaklaşık 60 ilin ve yüzden fazla turizm firmasının yer aldığı fuarda renkli görüntülerde yaşanıyor. Kültürlerin renklerin buluştuğu fuarda her yöre kendine özgü değerlerini tanıtıyor.


İzmir Travel Turkey fuarına Nevşehir’den İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi ve Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma katıldı. Kapadokya bölgesi de yine önceki yıllarda olduğu gibi yine ziyaretçi akınına uğruyor. Göreme, Ortahisar, Gülşehir ve Uçhisar ile KAPHİB ve KAPTİD'in yer aldığı stantta gelen ziyaretçilere Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler ve tanıtıcı ürünler veriliyor.


Nevşehir Eski Valisi ve Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, İzmir Valisi Mustafa Toprak ve TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ile birlikte Kapadokya standını ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil Vali Savaş’a ve TURSAB Başkanı Ulusoy’a “Göreme Yemekleri Kitabını” hediye etti. Başaran Ulusoy ise kitabı çok beğendiğini söyleyerek böyle bir çalışma yaptıkları için Başkan Cingil’e teşekkür ederek “bunu özellikle eşime vereceğim.” dedi.


Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Kapadokya bölgesinin İzmir fuarında tanıtılmasının önemli olduğunu söyledi. Cingil, Kapadokya'nın daha geniş pazarlarda yer alması için gayret gösterilmesi gerektiğini ve bunun için çalışmalar yapılmasının önemli olduğuna dikkat çekti.


05 Aralık tarihinde açılan Travel Turkey 2013 İzmir Fuarı 08 Aralık Pazar günü akşama kadar açık kalacak.


Haber 3







Geri Dön