25 / 04 / 2024

Kapadokya Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'na hazırlanıyor!

Kapadokya Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'na hazırlanıyor!

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir–Turizm Fuar & Konferansı 4 Aralık Perşembe günü, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek törenle kapılarını 8’nci kez açacak.



Yurtiçi ve yurtdışı birçok katılımcı buluşmasını "Travel Turkey İzmir"de gerçekleştirecek. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde  İzmir  Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde organize edilen Travel Turkey İzmir – Turizm Fuar & Konferansı; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. 


Partner ülkenin İtalya, partner ilin Adıyaman olduğu Travel Turkey İzmir’de, Kapadokya, KAPHİB aracılığıyla tanıtılacak. Fuara Güleşhir, Uçhisar, Ortahisar ve Göreme belediyeleri katılıyor.


Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Müdürü Levent Ak, 4 Aralıkta başlayan ve 3 gün sürecek olan fuarda Kapadokya turizminin tanıtılacağını belirterek, güzel anlaşmaların yapılacağına inandığını söyledi.


Ak, fuarda Kapadokya’nın turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlara yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan turistlere anlatacaklarını ifade etti. 


Ak, gerek yurtiçi turizmcileri gerekse de uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerle yeni işbirliklerin geliştirilmesi ve var olan ilişkilerin sürdürülmesi adına turizm sektörünü bir araya toplayacak olan fuarın faydalı olacağını kaydetti. 

Muşkara Haber


Geri Dön