28 / 03 / 2024

Kapaklı Balıkçı Barınağı projesi ihaleyi bekliyor!

Kapaklı Balıkçı Barınağı projesi ihaleyi bekliyor!

Yalova Kapaklı Balıkçı Barınağı ihaleyi bekliyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bölge Müdürü Harun Özmaden'in müjdelediği Armutlu ilçesi Kapaklı köyü Balıkçı Barınağı'nın imar planı askıdan indirildi..



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bölge Müdürü Harun Özmaden'in müjdelediği Armutlu ilçesi Kapaklı köyü Balıkçı Barınağı'nın imar planı askıdan indirildi.. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan "Yalova ili Armutlu ilçesi Kapaklı köyü Balıkçı Barınağı Amaçlı 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı" Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından askıdan indirildi. Planlar 30 gün askıda kaldı. Söz konusu plana askı süresi içerisinde herhangi bir itiraz başvurusu bulunmadı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bölge Müdürü Harun Özmaden, Armutlu ilçesine bağlı Kapaklı köyünde bulunan Balıkçı Barınağı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Müdür Özmaden, Yalova il sınırları içerisinde Armutlu Kapaklı köyünde balıkçı barınağı projesinin sürdürüldüğünü söyledi. Barınak işinin biraz aksadığını belirten Müdür Özmaden, "Planların askı süreci bittikten sonra herhangi bir itirazın olmaması sevindirici bir gelişmedir Projeyi hızlandırıp ihalesini önümüzdeki günlerde düşünüyoruz. 2Q15'te projeyi bitirmeyi hedefliyoruz'1 diye konuştu. 


'Projenin gecikmesine müsaade etmeyeceğiz'.. 


Müdür Özmaden, "Farklı bir ihale yapacağımız için yeni projeler eklenecek. Anahtar teslimi bir proje oluşturacağız. Proje ve yapım esnasında farklı sıkıntıların ortaya çıkmasına ve projenin gecikmesine müsaade etmeyeceğiz. Hangi çivinin çakılacağını dahi hesap ederek ciddi bir uygulama projesi hazırlayarak öyle ihale edeceğiz" diye konuştu. 


Haberci Yalova


Geri Dön