28 / 03 / 2024

Kapasite Artırımı ve Korunan Alanlardaki Uygulamalar eğitimi Zonguldak'ta gerçekleştirildi!

Kapasite Artırımı ve Korunan Alanlardaki Uygulamalar eğitimi Zonguldak'ta gerçekleştirildi!

Kapasite Artırımı ve Korunan Alanlardaki Uygulamalar eğitimi Zonguldak'ta gerçekleştirildi. Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünün 2014 yılı ikinci eğitimi 25/27 Eylül tarihleri arasında, yaklaşık 130 kişinin katılımıyla Zonguldak’ta gerçekleştiril




Personel motivasyonunu sağlayan, verimli, üretken, yüksek performanslı ve ayrıca sosyal kaynaşmayı da amaçlayan “Kapasite Artırımı ve Korunan Alanlardaki Uygulamalar” konulu eğitim, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Genel Müdürlüğümüzü tanıtan kısa film gösterimiyle başladı.


Daha sonra Zonguldak İl Müdürü Sayın Mustafa ÖZMEN ile Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Sayın Osman İYİMAYA’nın açılış konuşmalarıyla devam etti.


Programda, Araştırma ve Tescil Dairesi Başkanımız Ahmet DEMİRTAŞ, Alan Yönetimi Dairesi Başkanı Dr. Ali ÖZKIR, İmar Planlama Dairesi Başkanı Mediha YEŞİLDAL, İmar Uygulama Dairesi Başkanı Özcan YUMRUKTAY, Yatırım ve Projeler Dairesi Başkanı Mustafa KOLÇAK ve Yönetim Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet PEKER daire başkanlıklarının görev ve sorumlulukları ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdi. Zonguldak Tabiat Varlıklarını Koruma Şube Müdürü Ayla AKAL KALELİ’nin Zonguldak ilinin tarihçesi ve arazi çalışması için gidilecek doğal sit alanı olan Fener ile Cehennem Ağzı Mağarası hakkında yaptığı açıklamalarla sabah tamamlanmış oldu.


Birinci gün, öğleden sonra ise Cehennem Ağzı Mağarası ile Fener doğal sit alanına teknik gezi düzenlendi.

Söz konusu eğitim programının ikinci gününde Adem KARAFİLİK katılımcılara “Etkili İletişim, Motivasyon, Zaman ve Stres Yönetimi” konularında interaktif sunum yaptı.

Genel Müdür Yardımcısı Sayın Osman ÖZTÜRK başkanlığında yapılan değerlendirme bölümüyle eğitim programı tamamlandı.



Geri Dön