25 / 04 / 2024

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği toplantı düzenledi!

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği toplantı düzenledi!

İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği'nin düzenlediği toplantıya katıldı. Irmak, "Federasyon olarak kentsel dönüşümün takipçisi olacağız" dedi.




İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği'nin Cennet Çeşme Mahallesi'nde düzenlediği toplantıya katıldı. Irmak, "Federasyon olarak kentsel dönüşümün takipçisi olacağız" dedi. Geçtiğimiz günlerde kuruluşunu kamuoyuna duyuran Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  İzmir  Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak ve STK temsilcilerinin katıldığı bir toplantı düzenledi. 


'Çok önemsiyoruz'

İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak da, kentsel dönüşümün federasyon olarak gündemlerinde olduğunu ifade ederek, "Bugüne kadar bütün toplumsal olaylarda halkımızın yanında olduk. Burada kurulan derneğimizi de çok önemsiyoruz. Destekçi olan diğer hemşeri dernek ve federasyonlarımızla kentsel dönüşümün takipçisi olacağız. Kentsel dönüşümde insanlarımızın mağdur olmaması için, sürekli bu bölgede olacağız ve gelişmeleri takip edeceğiz. Örgütlü toplumun başaramayacağı hiçbir şey yok. Burada hakkını arayan kardeşlerimizin yanındayız" sözlerine yer verdi. 


'Halkın yanındayız'

Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu, "Noter ve tapuda herhangi bir imza atmadığınız sürece, hukuki olarak yaptığınız işler ve attığınız imzalar evlerinizle ilgili geçerli değil. Kentsel dönüşüm konusunda halkın çıkarlarının yanında olduğumuzu her zaman belirttik. Yine söylüyoruz. Sizi mağdur edecek bir sürecin içinde olmayız" diye konuştu. 




Yeni Asır




Geri Dön