18 / 04 / 2024

Karabağlar Prestij Projesi 'nde sona yaklaşıldı!

Karabağlar Prestij Projesi 'nde sona yaklaşıldı!

Uzundere'de 250 bin metrekare alanda hayat bulan prestij projesinde sona yaklaşırken, çevrede yer alan binaların da sağlıklı, çevreci ve estetik bir yapıya kavuşması için girişimlerde bulunuyor.




Karabağlar Belediyesi, Uzundere'de 250 bin metrekare alanda hayat bulan prestij projesinde sona yaklaşırken, çevrede yer alan binaların da sağlıklı, çevreci ve estetik bir yapıya kavuşması için girişimlerde bulunuyor. Çevre bulunan apartman sakinlerinin katıldığı toplantı, Rekreasyon Alanı'nda hizmete giren Türkan Şoray Düğün Salonu'nda yapıldı. Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcıları Rahim Ürünveren'in de toplantıda, bölge sakinleri binaların dış cephe kaplamalarına ilişkin bilgi verildi. 


Yeni yaşam merkezi

Uzundere Rekreasyon Alanı ile bölgenin çehresinin, kaderinin değişeceğini belirten Ürünveren, ilçenin her noktasının modern bir kent kimliğine dönüşmesi için projeler ürettiklerine dikkati çekti. 


Uzundere'de hayata geçirdikleri projenin İzmir'in yeni yaşam merkezi olacağına işaret eden Ürünveren, "Burası, yeşil alanı, tematik parkıyla sadece İzmir'in değil, Türkiye'nin projesi olacak. 2500 kişilik amfi tiyatro, gençlik merkezleri, kapalı yüzme havuzları, nikah ve düğün salonları, çim kayak pisti, buz pateni pisti, seyir terasları ve tematik parkıyla kısa sürede çok sayıda insanı bölgeye çekecek. 

Projemiz sona yaklaştı. Önümüzdeki ay hizmete açmayı hedefliyoruz. Bu projenin etrafında bulunan apartmanların da sağlıklı, çevreci ve estetik bir yapıya kavuşmasını arzu ediyoruz" dedi.



Yeni Asır



Geri Dön