25 / 04 / 2024

Karabük İhlas Evleri 1. Etap Konutları teslim edildi!

Karabük İhlas Evleri 1. Etap Konutları teslim edildi!

Cazip seçenekler dahilinde insanları huzur içinde yaşayacakları konutlara kavuşturmayı amaçlayan Huzurlu İnşaat, Karabük’te inşa ettiği İhlas Evleri 1. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslim yaptı.



Cazip seçenekler dahilinde insanları huzur içinde yaşayacakları konutlara kavuşturmayı amaçlayan Huzurlu İnşaat, Karabük’te inşa ettiği İhlas Evleri 1. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslim yaptı. 2. etap evler ise inşaat çalışmaları hızla sürüyor.


2009 yılında kurulmasının ardından Türkiye’nin dört bir yanında insanların rahat ve huzur içinde yaşayabilmeleri amacıyla konutlar yapan Huzurlu İnşaat, Karabük’te inşasına başladığı İhlas Evleri 1. Etap konutlarını tamamladı. Karabük’ün hızla gelişen bölgelerinden olan Aydınlıkevler Mahallesi’nde inşa edilen Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. etap anahtar teslim törenine; İhlas Holding Teftiş Kurulu Başkanı Hüseyin Pala, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, İhlas Holding Zonguldak Temsilcisi Yusuf Yıldız ile İhlas evlerinin hak sahipleri katıldı.


Bahçeli, havuzlu, özel otoparklı ve güvenlikli konutların anahtar teslim törenine, aileleriyle birlikte katılan hak sahiplerinin mutluluğu yüzlerinden okunurken, açılışta konuşan protokol üyeleri, hak sahiplerine güle güle oturmaları temennisinde bulundu.


Karabük’te toplam 145 dairelik İhlas Evleri’nin ilk etabını tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı ise “İnsanların hayırlısı, insanlara faideli olandır” hadisi şerifi doğrultusunda insanlara faydalı projeler ürettiklerini, üretmeye devam edeceklerini ifade etti.


Konuşmasında duygulanan Bıyıkılı,” İhlas evlerini inşaa etmek için burada aldığımız arsalar sonucu kat yüksekliği 5’idi. Ancak yanındaki alanları da alarak ada şeklinde olunca kat yüksekliğimiz 12’ye çıktı. Şuan yaptığımız sitenin yüzde 85’i yeşil alan. İmar değişikliğine gitmemiz bizim bir senemize mal oldu. Bu yüzden çok sıkıntı ile karşılaştık. Belli guruplar teşkilatlanarak özellikle bizden daire alanlara bunlar paraları toplayıp kaçacaklar diye iftira ettiler. Bütün bunarla rağmen ben onlara hakkımı helal ettim. Biz buranın temelini Kasım ayında attık ve 24 ay gibi bir zaman içinde teslim ettik. Bunu 15 ayda yapacaktık ama kış şartlarından dolayı 8 ay iş yapamadık. Karabük, Karabük olalı böyle bir site görmedi. Bu binalar normalde 12 kat ama yerin altında 5 kat daha var. 17 metre uzunluğunda fore kazık sistemi var. Sadece 1 milyon lirayı fore kazığa verdik. Ayrıca fore kazığın üzerine radya temel attık. Bu siteyi kurmak kolay olmadı ve yüzümüzün akı ile çıktık.Bu sebeple, başta Karabük Belediyesi ile projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dairelerinizde güle güle oturmanızı diliyorum” dedi.


Konuşmaların ardından hak sahiplerine anahtarları teslim edilerek kurdele kesimi yapıldı. Mutluluklarını ifade eden konut sahipleri, Huzurlu İnşaatı tercih etmekle çok doğru bir karar verdiklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Daha sonra davetlilere yemek ikramı yapıldı.


Hürriyet


Haber Amasya Objektif Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Huzurlu İnşaat A.Ş. Merzifon’da 65 dairelik İhlas Evleri 1. Etap Projesinin tamamlanmasının ardından düzenlenen açılış töreniyle anahtar teslimi yaptı.


Türkiye'nin bir çok bölgesinde yaptığı inşaatlarla adından söz ettiren Huzurlu İnşaat İhlas Evleri'nin Merzifon’daki projesi hayata geçti. Bahçelievler Mahallesi Demokrasi Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan İhlas Evleri 1.etabının anahtar teslim törenine İhlas Holding Teftiş Kurulu Başkanı Hüseyin Pala, İhlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet Kadem Kaptı, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Merzifon Proje Sorumlusu Metin Yurduseven, İhlas Pazarlama Çorum Temsilcisi Ahmet Aşık, Daire sahipleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı törende yaptığı konuşmada; Bugün hepimizin mutlu bir günü. Bizler başlamış olduğumuz Merzifon için büyük bir proje olan 65 dairelik projenin bitişinin verdiği sevinci yaşıyoruz. Bugün siz değerli müşterilerimize anahtarları teslim edeceğiz. Bir takım ufak tefek aksaklıklarımız olduysa daire sahiplerimizden özür diliyoruz. Bu sitenin yapılmasında emeği geçen taşeronlarımıza, ustalarımıza, tedarikçilerimize bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.


İhlas Evleri'ni belirlenen tarihten daha önce teslim ettiklerini vurgulayan Bayram Bıyıklı; "Bize bu arsayı veren arsa sahibine ve bu arsayı bulan Vahid Beye, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun. Bu siteyi söz verdiğimiz zaman içerisinde teslim ettik. İmar durumu biraz uğraştırdı zaman kaybettirdi ama buna rağmen bitiş tarihinden önce teslim ediyoruz. Malum bu işler bir takım çalışmasıdır. Huzurlu İnşaat'ta İhlas Evleri'nin kadrosu da yek vücut olabilen bir takımdır. İşte bu takım çalışması bizi Türkiye'nin pek çok yerinde böyle güzel siteler yapmamızı sağlıyor." diye konuştu.


Huzurlu İnşaat'ın faaliyetlerinden bahseden Bıyıklı; "Bir hafta önce Karabük'te 145 dairenin teslimini yaptık, neşe ve huzur içinde teslim yaptık. Daha önce de Kütahya'da 65 daire, Turgutlu'da 60 daire teslim ettik. Bu sene tam 770 daire teslim ettik. Buradan sonra da Samsun'da 5.etap dahilinde 100 daireyi teslim edeceğiz. Ardından Denizli'de 100 daire daha teslim edeceğiz. Kolay değil 19 il ve ilçede devam eden organizasyon var." ifadelerini kullandı.


Başarılı olmanın sırrını yorumlayan Bıyıklı; "Bir müessesenin başarısı iki şeyden geçer; adalet ve teknoloji. Adalete uyan ve teknolojiye uyum sağlayan her zaman ilerde olur. Türkiye'de birlik beraberlik var ki böyle güzel işler yapabiliyoruz. Devletimize, hükümetimize, askerimize, polisimize ne kadar şükretsek az. Ekonomimiz güçlüyse, memleketimizin istikrarı iyiyse inşaatlar da yapılır başka şeyler de yapılır fabrikalar kurarız dünyaya açılırız. Hakikaten dünyaya açılmış bir Türkiye var. En yakınımız komşumuzdur. Ev alma komşu al demişler. Komşuluk hakkına riayet edelim sitemize iyi bakalım. Biz yaptık korumak da sizin göreviniz. Site yapmak yetmiyor yaşatmak lazım, yaşatmak da sizin işiniz." şeklinde konuştu.


Amasya Objektif Gazetesi


Geri Dön