19 / 04 / 2024

Karaburun ve Yeniköy yenilendi!

 Karaburun ve Yeniköy yenilendi!

Arnavutköy Belediyesi alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakların asfalt kaplama işlemini tamamladı. Ayrıca Karaburun ve Yeniköy Mahallerinin; cadde ve sokaklarında, asfalt yenilemesi yaptı.




Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan, cadde ve sokak asfaltlama işlemlerine tam gaz sürdürüyor. Ayrıca Arnavutköy Belediyesine bağlı Fen İşleri personeli ilçe genelinde asfaltlama öncesi cadde ve sokaklar stabileze serimini gerçekleştirerek, yollara asfaltlamaya hazır hale getiriyor.


Karaburun ve Yeniköy Mahallerini baştan aşağıya asfalt kaplayan Arnavutköy Belediyesi, 17 ana caddede ise yenileme çalışması yaptı.


İlçe genelinde 11.000 ton asfalt kullanarak;  Adnan Menderes, Anadolu Dursunköy, Durusu, Fatih Karaburun, M.Fevzi Çakmak, Mustafa Kemal Paşa,  ve Terkos Mahallerinde asfalt


Ayrıca yeni imar yolları açılması, yolların asfalt kaplama ve kaldırım döşemelerini hazır hale getirilmesi için, belirlenen cadde ve sokaklara 14.000 ton stabileze serildi.


İlçenin daha güzel bir görünüm sağlanması ve bozuk yolların düzenli hale getirilmesi için; beton parke taşı, ve beton bordür taşı döşendi. Ayrıca Tretuar çalışmaları kapsamında ağırlıklı olarak, Mustafa Kemal Paşa, Taşoluk, İmrahor ve Karaburun Mahallelerinde düzenlemeler yapıldı.



Arnavutköy Belediyesi 


Geri Dön