19 / 04 / 2024

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı çalışmaları incelendi!

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı çalışmaları incelendi!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya'nın 2045 yılına kadar içmesuyu sorununu çözecek olan Karacaören 2 Barajı İsale Hattı'nda incelemelerde bulundu.



İncelemelerinin ardından DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Karacaören 2 Barajı İsale Hatif nda incelemelerde bulunduklarını söyledi.Özgür, "Bugün Genel Müdürlüğümüzden gelen müfettişlerimiz ve ekibimiz ile birlikte tamamlandığında 2045 yılına kadar Antalya'nın içmesuyu sorununu ortadan kaldıracak olan Karacaören İsale hattı inşaat alanında incelemelerde bulunduk. Karacaören İsale Hattı'nda kı çalışmalar kapsamında 10 bin 750 metre boru imalatı tamamlanmış olup, işin genel fiziki gerçekleşme seviyesi yüzde 25,20'dir. Proje İle yıllık 166,44 milyon metreküp içmesuyu toplamda 42 bin 994 metre çelik boru ile Karacaören 2 Barajından Varsak bölgesine yapılması planlanan İçmesuyu Arıtma Tesisine iletilecek" dedi.



Antalya Hilal




Bu haber Antalya Gazete Bir'de şöyle yer aldı:


Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya'nın 2045 yılına kadar içmesuyu sorununu çözecek olan Karacaören 2 Barajı İsale Hattı'nda incelemelerde bulundu, incelemelerinin ardından DSİ 13. 

Bölge Müdürü Turkay Özgür, Karacaören 2 Barajı İsale Hattı'nda incelemelerde bulunduklarını söyledi. Özgür, "Bugün Genel Müdürlüğümüzden gelen müfettişlerimiz ve ekibimiz ile birlikte tamamlandığında 2045 yılına kadar Antalya'nın içmesuyu sorununu ortadan kaldıracak olan Karacaören İsale hattı inşaat alanında incelemelerde bulunduk. Karacaören İsale Hattı'nda ki çalışmalar kapsamında 10 bin 750 metre boru imalatı tamamlanmış olup, işin genel fiziki gerçekleşme seviyesi yüzde 25,20'dir. Proje ile yıllık 166,44 milyon metreküp içmesuyu toplamda 42 bin 994 metre çelik boru ile Karacaören 2 Barajından Varsak bölgesine yapılması planlanan İçmesuyu Arıtma Tesisine iletilecek" dedi.



Antalya Gazete Bir


Geri Dön