17 / 04 / 2024

Karada Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Karada Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Birol Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kardeşler Apartmanı'nda kuruldu.



Karada Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Birol Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kardeşler Apartmanı'nda kuruldu.


Karada Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, gayrimenkuller almak ve kiraya vermek. 3.Yürürlükte olan 6306 sayılı Afet Riski altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun ve bundan sonra çıkarılacak olan kentsel dönüşümü destekleyici ve teşvik edici kanunlar çerçevesinde riskli yapıların yeniden inşaası ve riskli alanlara yönelik yeni yapı projelerinin geliştirilmesi ve uygulamasını yapmak. 4.Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumlar, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan tünel, kanal, köprü, karayolu, demiryolu, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, elektrik, tesisat, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. 5.   Durum (halihazır), kadastro, yer altı maden ocakları, deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. 6.  Her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek, proje ve şehir imar planlarını hazırlamak, uygulamalarını ve parselasyon planlarını yapmak.



Geri Dön