25 / 04 / 2024

Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ihaleye çıktı!

Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ihaleye çıktı!

Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi için ihale düzenlendi. Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ile Denizli modern bir 'termal kür ve sağlık merkezi'ne kavuşacak.



Pamukkale Üniversitesi'nin kurulduğu yıldan bu yana sürekli gündeminde olan ama hayata geçirilemeyen Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ihaleye çıktı. Karahayıt'ta yapılacak olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile Denizli modern bir 'termal kür ve sağlık merkezi'ne kavuşacak.


TERMAL TURİZM


Hastanenin inşaat ihalesine 15 Şubat Çarşamba günü itibariyle çıkıldığını söyleyen Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Denizli için dev bir proje olduğunu, 20 yıllık hayalin gerçeğe dönüşmesinin bölge ve ülke bazında önemli kazanımlar sağlayacağını açıkladı.


Kurulacak hastane ve bölgedeki otellerin birbirine hızla entegre olmasının hem sağlık sistemine hem de turizme önemli katkılar sunacağını dile getiren Rektör Bağ, "Öncelikle ihale süreci üniversite, Denizli ve bölge için hayırlı olsun. Üniversitemizin girişimleri, devletimizin de katkılarıyla inşallah Karahayıt bölgesi kısa sürede sağlık ve turizm yerleşkesi haline dönüşerek ulusal ve uluslararası platformlarda marka olacak" dedi.


Yeni Asır 



Geri Dön