20 / 04 / 2024

Karaköprü Belediye Başkanlığı'ndan 4 milyon 979 bin 223 TL'ye kiralık kültür merkezi!

Karaköprü Belediye Başkanlığı'ndan 4 milyon 979 bin 223 TL'ye kiralık kültür merkezi!

Karaköprü Belediye Başkanlığı Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan 3779 ada ve 2364 parselde kayıtlı kültür merkezini 29 yıllığına kiraya veriyor. Kültür merkezi 13 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00'da ihaleye çıkıyor..



Karaköprü Belediye Başkanlığı Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan kültür merkezini 29 yıllığına 4 milyon 979 bin 223 TL bedelle kiraya veriyor. Kapalı teklif usulü yapılacak olan ihaleye iştirak edecekler 149.376,71 TL geçici teminat bedeli ödüyor.


13 Ağustos 2014 tarihinde ihalesi yapılacak olan kültür merkezi niteliğindeki taşınmaz saat 14:00'da ihaleye çıkacak.  Kültür merkezinin ihalesi  Karaköprü Belediye Başkanlığı Toplantı Salonunda Belediye Encümenince salonunda yapılacak.


İhaleye katılacak kişilerin en geç 13 Ağustos 2014 Çarşamba günü saat 12'ye kadar başvuru yapması gerekiyor.


Karaköprü Belediye Başkanlığından:

1 - İhale konusu iş Kültür Merkezi tesisinin (2 adet 2721m2'lik bodrum kat, 272İm2 zemin kat, 670m2 asma kat, 250m2 fuaye, 150m2 restaurant, 150m2 çocuk oyun alanı, 250 araçlık otopark, yaklaşık 2000 kişilik salon ve mutfak) yapılması işi 2886 Sayılı Devlet ihale Yasasının 35. Maddesinin ( a ) fıkrası gereğince Kapalı teklif usulü ile Yapım karşılığında uzun süreli kiralama modeli ile 29 yıllığına kiraya verilerek işletilmesi işidir.

İli                                 :  Şanlıurfa

İlçesi                            :  Karaköprü

Mahallesi                     :  Akbayır

Ada, Parsel                  :  3779 Ada, 2364 Parsel

Muhammen Bedel        :  4.979.223,41TL (Bu bedel tahmini inşaat maliyeti toplamıdır) (Dörtmilyondokuzyüzyetmişdokuzbinikiyüzyirmiüçtürklirasıkırkbirkuruş

Geçici Teminat Tutarı    :  149.376,71,-TL (Yüzkırkdokuzbinüçyüzyetmişaltıtürklirasıyetmişbirkuruş) (Tahmini Yapı Bedelinin %3’üdür)

Kati Teminat Tutarı       :  298.753,42,-TL (İkiyüzdoksansekizbinyediyüzelliüçtürklirasıkırkikikuruş) (Tahmini Yapı Bedelinin %6'sıdır.)

İhale Tarih ve Saati       :  13/08/2014- 14:00

Belediye Adresi            :  Çankaya Mah. Gaffar Okan Cad. No:3 Karaköprü Belediye Başkanlığı KARAKÖPRÜ/ŞANLIURFA

Telefon ve Faks

Numarası                      :  Tel: 0414 347 72 36  

Fax:                               :  0414 347 76 42


2 - Kültür Merkezi tesisinin ihalesi 13.08.2014 Çarşamba günü saat 14.00'da Karaköprü Belediye Başkanlığı Toplantı Salonunda Belediye Encümenince yapılacaktır.

3 - İhale konusu iş, aylık 50,00. TL. (KDV Hariç) 27 yıllık toplam 16.200,00,-TL. (KDV Hariç) muhammen ihale bedeli üzerinden, işletme süresi sabit kalmak üzere muhammen ihale bedeli üzerinden 2886 Sayılı Devlet ihale Yasasının 35. Maddesinin ( a ) fıkrası gereğince Kapalı teklif usulü ile ihale yapılacaktır.

4 - Kültür Merkezi Tesisi inşaatının yapımına (tahmini yapı bedeli KDV. Hariç 4.979.223,41. TL.) ait geçici teminat ( %3 ) 149.376,71,-TL.'dir. Kesin teminat bedeli ise (%6) 298.753,42. TL.'dir. Teminatlar Belediyemiz Veznesi ya da Şanlıurfa Ziraat Bankası Karaköprü şubesi nezdindeki Karaköprü Belediye Başkanlığına ait IBAN NO:TR **********************69 nolu hesaba nakden yatırabilecek veya aynı miktar geçici ve kati teminatı limit dahili Banka Teminat Mektubu olarak Belediyemiz Yazı işleri Müdürlüğüne vereceklerdir.

5 - İhaleye iştirak edeceklerin, aşağıda istenilen belgelerle birlikte Yazı işleri Müdürlüğüne en geç 13.08.2014 Çarşamba günü saat 12.00’a kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

6 - İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale dökümanını Belediyemiz Yazı işleri Müdürlüğünden görebilir ve ihale dokümanını 500,00.TL karşılığında aynı yerden temid edebilirler, ihaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

7 - İhaleye Katılacaklardan Aşağıdaki Şartlar Aranır:

A) İstekli gerçek kişi ise;

a) Kanuni ikametgâhı olması,

b) Türkiye'de tebligat için adres beyanının (telefon, faks ve varsa email adresi belirtilecek) verilmesi,

c) Vekâleten iştirak ediyorsa yetkili olduğuna dair Noterden vekâletname,

d) İhaleye iştirak eden taraflardan her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,

e) Noterden tasdikli imza sirküleri,

f) Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

g) Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz

h) Şartnamede belirtilen geçici teminatın ödendiğine dair makbuz veya banka teminat mektubu ile Devlet Tahvili, (Hazine Kefaletine haiz tahviller) kabul edilir.

ı) Karaköprü Belediye Başkanlığına borcu olmadığına dair belge (İhale ilan tarihinden sonra alınmış olacak)

i) İhaleye katılacak istekliler ihale dokümanı ekinde sunulan teknik şartnamede belirtilen hususlara aynen riayet edeceklerine ve teknik şartnamede belirtilen araç ve gereçleri bulunduracaklarına dair noter onaylı taahhütname vereceklerdir.

j) Şartname eki örnek forma göre düzenlenmiş teknik personel taahhütnamesi

k) İhale konusu taşınmazın yerinde görüldüğüne dair isteklinin yazılı beyan vereceklerdir.

1) Teklif mektubu kapalı zarf içerisinde ayrıca konulacaktır.

B) İstekli tüzel kişilik ise;

a) İdare merkezinin bulunduğu yerin mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret Odasından veya diğer resmi makamdan şirketin siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna dair ihale yılı içinde alınmış belge,

b) Şirketin imza ve yetki sirküleri ile şirket adına ihaleye müracaat edecek kimse veya kimselerin bu şirketin vekili olduğuna dair noterden onaylı vekâletname,

c) Türkiye'de tebligat için adres beyanının (telefon, faks ve varsa e-mail adresi belirtilecek) verilmesi,

d) Şartnamede belirtilen geçici teminatın ödendiğine dair makbuz ve/veya banka teminat mektubu ile Devlet Tahvili, (Hazine Kefaletine haiz tahviller) kabul edilir.

e) İhaleye iştirak eden tarafından her sahifesi ayrı ayrı imzalanmış şartname

f) Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz

g) Karaköprü Belediye Başkanlığına borcu olmadığına dair belge (İhale ilan tarihinden sonra alınmış olacak.)

h) İhaleye katılacak istekliler ihale dokümanı ekinde sunulan teknik şartnamede belirtilen hususlara aynen riayet edeceklerine ve teknik şartnamede belirtilen araç ve gereçleri bulunduracaklarına dair noter onaylı taahhütname vereceklerdir.

ı) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (A) ve (B) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belgeler ile noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi ile ortaklarca imzalanan Ortaklık Sözleşmesi vermesi,

j) Şartname eki örnek forma göre düzenlenmiş teknik personel taahhütnamesi

k) İhale konusu taşınmazın yerinde görüldüğüne dair isteklinin yazılı beyan vereceklerdir.

1) Teklif mektubu kapalı zarf içerisinde ayrıca konulacaktır.

8 - İlgili mevzuatı gereğince doğacak her türlü vergi, resim, harç, ilan bedeli vb masraflar yükleniciye aittir.

İhaleye iştirak edeceklere duyurulur.


 İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön