23 / 04 / 2024

Karaköprü'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Karaköprü'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Karaköprü ilçesinde bulunan eski yerleşim alanları kentsel dönüşüm ile yıkılarak yerlerine nitelikli yapılar kuruluyor. İlçedeki eski yerleşim alanlarını yıkarak yerlerine modern ve çağdaş yapıların oluşmasına katkı sağlanıyor...



Karaköprü ilçesinde bulunan eski yerleşim alanları kentsel dönüşüm ile yıkılarak yerlerine nitelikli yapılar kuruluyor. Karaköprü Belediyesi, yapmış olduğu teknik çalışmalar ile ilçedeki eski yerleşim alanlarını yıkarak yerlerine modern ve çağdaş yapıların oluşmasına katkı sağlıyor. 


Karaköprü İlçesi Merkez Mahallesinde zabıta personellerinin almış olduğu çevre güvenliği ile gerçekleşen yıkımı Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan Yardımcıları, Yapı Kontrol Müdürü Emine Bayramoğlu Kandiş ve bazı teknik personeller yakından inceledi. 



Karaköprü'deki eski köy yerleşim alanlarına etap etap imar hakkı verilerek yıkılıyor. Mülk sahiplerine imar hakkını verip, imar düzenlemelerini yaptıktan sonra mülk sahibi olan vatandaşlarla iş birliği içerisinde bunların yıkımı gerçekleşiyor. Karaköprü Belediyesi, kentin dönüşebilmesi, imarlı hale gelebilmesi, eski yerleşim alanına sahip yapıların yıkılabilmesi için gerekli olan çalışmaları, kararları alarak gerçekleştiriyor. Burada amaçlanan hedef ilçede modern, daha çağdaş bir Karaköprü'ye yakışır yapıların yapılmasını sağlamak olduğu belirtildi. 



Adana İlk Haber 



Karaköprü nerede,Karaköprü kentsel dönüşüm,Karaköprü kentsel dönüşüm çalışmaları,Karaköprü kentsel dönüşüm projeleri 


Geri Dön