24 / 04 / 2024

Karaköy yol çalışmaları turizmi canlandırdı!

Karaköy yol çalışmaları turizmi canlandırdı!

Yüksek Kaldırım Caddesi 'nde yapılan çalışmaları inceleyen ve esnafı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, '' Bu bölge hızlı bir dönüşüm trendinde " dedi.



BEYOĞLU-Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Karaköy bölgesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarının turizmi geliştirdiğini söyledi. 

Yüksek Kaldırım Caddesi'nde yeni açılan işyerlerini ziyaret eden ve çalışmaları inceleyen Demircan, yol düzenleme projelerinin turizme büyük katkı sağladığını anlattı: "Yüksek Kaldırım'da canlanma, 2010 yılındaki çalışmalarımızın akabinde geldi. Biz o zaman inanıyorduk ki yolları doğru restore edersek yol bakımlarını doğru yaparsak, projeli yollar yaparsak, çevre bundan etkilenecek. Ve görüyoruz ki; yapılan yol çalışmalarıyla buranın kimliği değişti. Bu projeyi bölgenin her tarafında uyguladık. 


Karaköy'deki otelleşmenin önü açıldı. İnsan birikimini, Taksim Meydanı'ndan Karaköy'e indirdik. Buna şimdi Bankalar Caddesi de eklendi. Yüksek Kaldırım, Karaköy, Bankalar Caddesi, Galata Kulesi'nin alt tarafları hızlı bir dönüşüm trendinde. Bu bölge, geleceği her gün parlayan bir muhit olarak ön plana çıkıyor." 


Habertürk


Geri Dön