19 / 04 / 2024

Karaman 85. Yıl Milli Egemenlik İlkokulu açıldı!

 Karaman 85. Yıl Milli Egemenlik İlkokulu açıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Karaman 85. Yıl Milli Egemenlik İlkokulu Fatma-Musa Yazıcıoğlu Anaokulu açılış törenine katıldı. Orman, hayırsever iş adamı Serkan ve eşi Ayşe Yazıcıoğlu’nun eğitime destek verdiğini söyledi.



Orman, açılışta yaptığı konuşmada, hayırsever iş adamı Serkan ve eşi Ayşe Yazıcıoğlu’nun bir misyon edinerek, ellerinden geldiğince eğitime destek verdiğini söyledi.


İyi insan olmadan iyi bir Beşiktaşlı olunamayacağını ifade eden Orman, şöyle devam etti:


"Böyle bir taraftar ve genel kurulu üyemiz olduğu içinde camiam adına gurur duyuyorum. Süleyman ağabey (Süleyman Seba) bize çocukluğumuzda şunu öğretti; 'iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz'. İyi insan olmak lazım. Ülkesini seven, birbirini seven, renklere saygı duyan, bu güzel sporu daha da güzelleştirmeye çalışan insanlar olmak lazım. Biz bu misyonla hareket ediyoruz. Karaman'da da epey Beşiktaşlı var. Sizlerden ricam, yeni neslimizin daha çok Beşiktaşlı olmasını sağlayalım."


İş adamı Serkan Yazıcıoğlu ise çocukların hem bilgi hem de güzel ahlak edinebilecekleri en önemli yerin milli eğitim yuvaları olduğunu aktardı.


Okul öncesi eğitimin önemine dikkati çeken Yazıcıoğlu, "Çocukların bu özel dönemine yatırım yapmak geleceğimizin garantisidir. Çocuklarımıza elimizden geldiğince destek olmalıyız." diye konuştu.


Konuşmaların ardından anaokulunun açılışı yapıldı. Karaman Valisi Murat Koca, törenin sonunda Orman ve Yazıcıoğlu’na çeşitli hediyeler takdim etti.


Anaokulunu gezen Orman, bir gazetecinin "Beşiktaş bu sene şampiyon olacak mı?" sorusu üzerine, "Buna biz değil, sahadaki sporcular karar verecek. Bize öyle söz verdiler. İnşallah olacaklar." dedi.


AA


Geri Dön