25 / 04 / 2024

Karaman Piri Reis Vadisi Konutları'nın kuraları çekildi!

Karaman Piri Reis Vadisi Konutları'nın kuraları çekildi!

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Piri Reis Vadisi Konut Projesi'nde, ön müracaatta bulunan hak sahiplerinin dairelerinin belirlenmesi için kura çekilişi yapıldı. Çekilişle 208 hak sahibinin daireleri belirlendi.



Karaman tarihinin en prestijli konut projesi olarak değerlendirilen projenin ilk etabında 450 konut inşa ediliyor. Yapımı hızla devam eden Piri Reis Vadisi Konutları'nda ön talepte bulunan 208 hak sahibinin sahip olacağı dairelerin belirlenmesi için: Yunus Emre Konferans Salonunda kura çekilişi yapıldı. Daha önce  TOKİ  tarafından hak sahiplerine davet mesajı gönderildi. Hak sahipleri Noter huzurunda çekilen kura sonucunda konutlarına kavuştu. Çekiliş sonuçları Karaman Belediyesi internet sitesinde yayınlandı.


Anadolu Manşet



Haber Karaman'da Uyanış Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Karaman'da şehrin iddialı projelerinden biri olan "Piri Reis Vadisi"nde yer alacak yaşam konutları için başvuru yapan hak sahiplerine Noter huzurunda yer belirleme kuraları çekildi. 


Karaman Yunus Emre Konferans Salonunda dün sabah saat 10.00 itibarı ile başlayan kura çekimlerine konular için başvuru yapan vatandaşlar ilgi gösterdi. Toplu Konut İdaresi ve Belediye yetkililerinin de katıldığı Kura çekimleri ile konutlarda daireler belirlenirken. Yaşam Merkezi Projenin ilk etabında yer alan 450 konut inşa ediliyor. Gevher Hatun Mahallesi bitişiğinde yer alan inşaat çalışmaları da son zamanla hızla yükseliyor. İnşaat çalışmaları devam eden Piri Reis Vadisi Konutlarında ön talepte bulunan 208 vatandaş için dairelerin belirlenmesi yapılan kura çekilişlerinde zaman zaman heyecan gözlendi. 


Karaman'da Uyanış


Geri Dön