18 / 04 / 2024

Karaman TOKİ Konutları sakinleri iftar yemeğinde buluştu!

Karaman TOKİ Konutları sakinleri iftar yemeğinde buluştu!

Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Belediyenin ikramı olan yemeklerle iftarını gerçekleştiren TOKİ sakinleri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür etti.




Karaman Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca farklı semtlere kurduğu iftar sofrası,  TOKİ  konutlarında devam etti.

1.,2. ve 3'ncü TOKİ ile Sarıkeçililer evlerinde oturanlar için Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Belediyenin ikramı olan yemeklerle iftarını gerçekleştiren TOKİ sakinleri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür etti.

Yemeğe katılan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karamanlıların Ramazan coşkusuna katkıda bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, tüm vatandaşlara ulaşabilmek amacıyla mahallelerde iftar programı düzenlediklerini, bu sofralarda zengin-fakir, genç-yaşlı, kadın-erkek ayrımı gözetmeden insanların bir araya geldiğini ve komşuluk ilişkilerinin güçlendiğini söyledi.


SON İFTAR AKTEKKE KENT MEYDANI’NDA KURULACAK

Ramazan ayının son iftar sofrası 26 Temmuz Cumartesi günü Aktekke Kent Meydanı’na kuruluyor. Ramazan süresince 11 ayrı bölgede tertip edilen iftar etkinliği 12. sofrasını, Çarşı merkezinde vereceği yemekle noktalayacak. Aktekke Kent Meydanı’na tüm vatandaşlar davet edilirken iftar yemeğine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan’ın da katılacağı öğrenildi.


Milliyet


Geri Dön