26 / 04 / 2024

Karaman'a işçi konutları yapılıyor!

Karaman'a işçi konutları yapılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve Karaman Belediye Başkanı Ertu&rul Çalışkan, TOKJ'den gelen bir heyet ile Organize Sanayi çalışanlarına yönelik konutlann yapılacağı arazide incelemelerde bulundu




Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve Karaman Belediye Başkanı Ertu&rul Çalışkan, TOKJ'den gelen bir heyet ile Organize Sanayi çalışanlarına yönelik konutlann yapılacağı arazide incelemelerde bulundu Organize Sanayi çalışanlanna yönelik konut yapmı projesinde ihale aşamasına gelindigjni söyleyen Başkan Çalışkan, TOKI konutları ile Organize Sanayi Bölgesfnde çalışan işçilerin konut probleminin ciddi ölçüde çözüleceğini söyledi. Başkan Çalışkan, 'On talepleri tamamlanan projede ihale aşamasına gelinmiştir. Organize Sanayi Bölgesi Karaman ekonomisinin adeta bel kemiğidir. Şu anda burada faaliyet gösteren fabrikalar, ihtiyacı olan işçiyi kilometreleroe uzaklıktan getirmek zorunda kalıyorlar. 

Buradaki üretim sektöründe faaliyet gösteren işçilerimizin konut ihtiyacına yönelik başLatmış olduğumuz proje artık hayata geçiriliyor. İşçilerimize yönelik gerçekleştirecek olduğumuz proje tamamlandığında, gerek işverenler gerekse çalışan işçiler bu sıkıntıdan kurtulacaklar" dedi. 


Zafer


Geri Dön