25 / 04 / 2024

Karatay Belediyesi 2004 yılından bugüne dek ilçeye 170 derslik kazandırdı!

Karatay Belediyesi 2004 yılından bugüne dek ilçeye 170 derslik kazandırdı!

Karatay'a 5 okulu belediye imkanları ile 10 okulu da il Genel Meclisi ile birlikte ilçeye kazandıran Karatay Belediyesi; eğitim yatırımlarına 2014 yılında da devam edecek.




Eğitim kalitesini artırmak için her geçen gün yeni projeleri hayata geçiren Karatay Belediyesi 2004 yılından bugüne dek ilçeye 170 derslik kazandırdı. 


Karatay'a 5 okulu belediye imkanları ile 10 okulu da il Genel Meclisi ile birlikte ilçeye kazandıran Karatay Belediyesi; eğitim yatırımlarına 2014 yılında da devam edecek. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'daki okulların fiziki durumunu daha yüksek seviyelere taşımayı hedeflediklerini kaydetti. Eğitime yapılan yatınmların Karatay'ın geleceğine bırakılacak en güzel miras olduğunu belirten Hançerli, son 10 yılda Karatay'da 170 dersliğin eğitime kazandırıldığının altını çizdi. Amaçlarının Karatay'da tamamının tekli eğitime geçmiş okullar oluşturmak olduğunu ifade eden Başkan Hançerli, spor salonlarının, okullarda fiziki yapının ve imkanlarının en önemli bir parçası olduğunu vurguladı. 


Hayırseverler, İl Genel Meclisi ve Toki tarafından ilçeye eğitime yönelik çok ciddi çalışmaların yapıldığını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, mevcut eğitim düzeyinin üst seviyelere çıktığını dile getirdi. Hançerli, ayrıca geçtiğimiz 10 yılda okullara bilgisayar, projeksiyon cihazı, spor malzemeleri, ecza dolabı, oturma bankı ve kütüphane kazandırdıklarını da sözlerine ekledi. 


Hakimiyet Konya


Geri Dön