26 / 04 / 2024

Karden İnşaat Avenue Residence ile konut sektörüne girdi!

Karden İnşaat Avenue Residence ile konut sektörüne girdi!

Sanayi tesislerinin inşaatı alanında uzmanlaşan Karden İnşaat, konut alanındaki ilk projesi olan Avenue Residence'tan sonra şimdi yine aynı bölgede yeni bir rezidans daha yapmayı planlıyor



Sanayi tesislerinin inşaatı alanında uzmanlaşan Karden İnşaat, konut alanındaki ilk projesi olan Avenue Residence'tan sonra şimdi yine aynı bölgede yeni bir rezidans daha yapmayı planlıyor.

İnşaatın daha çok endüstriyel alanında uzmanlaşan Karden İnşaat,   konut sektöründeki yükseliş karşısında rotasını bu yöne çeviren isimlerden biri. Bugüne kadar aralarında birçok sanayicinin üretim alanlarının da bulunduğu tesisleri inşa ed en   Karden İnşaat, Beylikdüzü 'nde inşaatına başladığı Avenue Residence ile birlikte artık yoluna konut sektöründe devam edecek.Yatırım bedeli 20 milyon TL olan Avenue Residence, 224 konutun yanı sıra 27 mağaza olarak tasarlandı.

Her şey yüzde 85 tamam
Projeyi yüzde 85 oranında tamamlayarak yeni projeler için fizibilite çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, Avenue Residence'nin konumuna dikkat çekti. Projenin ulaşım akslarına, okul, hastane ve AVM gibi kuruluşlara çok yakın bir mesafede yer aldığını söyleyen Karadeniz, inşaatı, 3 bin metrekare arsa üzerinde 30 bin metrekarelik kullanım alanı olarak projelendirdiklerini kaydetti.
Satışları da yüzde 85 oranında tamamladıklarını dile getiren Karadeniz, satış sonrası hizmetlerinin altını çizdi. Karadeniz, 'konut alan tüm müşterilerine satış sonrasında kiralama ve satış konusunda profesyonel yatırım danışmanlığı desteği sunarak hiç yalnız bırakmayacağız. Satış sonrasındaki işletme sürecinin öneminin farkındayız. Bu açıdan hizmetlere konutları zamanında ve eksiksiz teslim   ederek başlayacağız ” diye konuştu.

Avenue Residence, 224 konut olarak tasarlandı. Fiyatları 129 bin TL ile 279 bin TL aralığında değişen konutlardan satın alabilmek için   yüzde 5 peşinat yeterli oluyor. Proje, 3 bin metrekare arsa üzerinde 30 bin metrekarelik kullanım alanı olarak tasarlandı

EKİM 2011'DE YENİ REZİDANS
Paşa Karadeniz, şu anda yeni projeler için fizibilite yeni projelerin fizibilite çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydetti. Yeni proje olarak da yine rezidans konseptini tercih ettiklerini söyleyen Karadeniz, bu kez orta gelir seviyesine hitap edeceklerini kaydetti. Karadeniz, “Projeyi konut ve ticari karması olacak şekilde   geliştiriyoruz. Bu konuda çalışmalar tam anlamıyla netleşmedi daha. Ama projeyle ilgili olarak en kısa planlarımızı paylaşacağız. Bunun zamanlamasını ise Ekim 2011 olarak düşünüyoruz ” diye konuştu.

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön