19 / 04 / 2024

Karden İnşaat Avenue Residence projesi!

Karden İnşaat Avenue Residence projesi!

Firma: Karden İnşaat

Proje: Avenue Residence

Satışların devam ettiği Karden İnşaat Avenue Residence projesi 224 adet daireden oluşuyor. Beylikdüzü Avenue Residence Evlerinde 1 +1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar yer alıyor.



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı  Avenue Residence  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor.


Karden İnşaat girişimi ile yükselen Avenue Residence Beylikdüzü Konutları toplamda 224 adet daireden meydana geliyor.  Karden İnşaat  Avenue Residence Evlerinde konut satışları devam ediyor.


Karden İnşaat Avenue Residence projesi 'nin içerisinde roof cafe, çocuk oyun alanları, restoran, fitness salonu, sinema ve yüzme havuzu gibi donatılarda mevcut durumda. Avenue Residence Evleri 2 blok halinde yükseliyor.


Avenue Residence fiyat listesi kapsamında konutlar 160 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Avenue Residence Beylikdüzü satış ofisi ile 0507 315 58 81 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Karden İnşaat Avenue Residence projesi TÜYAP Fuar Merkezi'nde 3 dakika ve Atatürk Havalimanı'na 20 dakika mesafede inşa ediliyor.


Avenue Residence iletişim:

Telefon: 0507 315 58 81

Web Adresi: www.avenueresidence.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön